Ülker Alpella 3Gen Gofret Beyaz 28 g #30020075 | CarrefourSA

Ülker Alpella 3Gen Gofret Beyaz 28 g

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
30020075 Alpella 3Gen Gofret Beyaz 28 Gr.

 

Üçgen formunda özenle kesilmiş olan ve ince kesilmiş kat kat gofret yaprakları ile çok daha lezzetli bir hal alan Alpella 3gen Beyaz Çikolatalı Gofret, özellikle beyaz çikolatayı sevenler için son derece lezzetli bir seçim. Alpella 3Gen Gofret Beyaz 28 Gr. ürününe CarrefourSA Çikolatalar, Barlar, Gofretler reyonundan ulaşabilir, internet mağazamızdan tek tıkla satın alabilirsiniz.

Alpella’nın üzerinde bulunan sütlü çikolata kaplaması gofretinizi lezzetli bir atıştırmalığa dönüşmesini sağlıyor. Özenle seçilmiş süt ve yardımcı malzemelerin beyaz çikolataya dönüşmesiyle elde edilen Alpella’yı, hem küçükler hem de büyükler güvenle tüketebilirler. Doyurucu özelliği ile de bilinen Alpella 3Gen gofreti açlığınızı gidermek için de tercih edebilirsiniz. Ürün ambalaj içerisinde 28 gr. olarak bulunmaktadır. Hava almayacak şekilde paketlenmiştir. Tek bir pakette tüketime sunulmuştur.

Paketi açılan Alpella gofretlerinizin hemen yumuşamaması için hava almamasına dikkat edilmelidir. Yavaş tüketim yapanlar için gofretlerinizi kapalı bir kapta, serin ve nemsiz bir ortamda muhafaza etmenizi öneririz. Farklılık gösteren sıcaklık değişimleri gofretin üzerindeki çikolata kaplamasını olumsuz yönde etkileyebilir. Gofreti buzdolabında muhafaza etmek çikolatanın homojen yapısına aykırı olduğundan dolayı bu yapıyı kaybetmesine sebebiyet vermektedir.

 


Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız