Ülker Altınbaşak Yulaflı Bisküvi 5'li #30096796 | CarrefourSA

Ülker Altınbaşak Yulaflı Bisküvi 5'li

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
32,00 TL

adet
"Ülker Altınbaşak 5'li 230 g

Yediklerinize dikkat ediyorsanız ve diyetiniz dahilinde almanız gereken kalorileri hesaplıyorsanız, CarrefourSA tarafından Tuzlu Bisküviler reyonunda sizlere sunulan Ülker Altınbaşak 5'li 230 g sizin için ideal yiyeceklerden biri olabilir. İçinde, kilonuzu korumanıza yardım edecek miktarda yağ ve karbonhidrat bulunan ürün, yulaflı olması sayesinde tükettikten sonra size uzun süre tokluk hissi yaşatır.
Ürünü evde tüketebileceğiniz gibi, iş yerinizde ya da seyahatlerinizde de kullanabilir, öğünlerinizi çok daha sağlıklı hale getirebilirsiniz. Tek başına yiyebileceğiniz tuzlu bisküviyi; peynir, domates, biber, yoğurt gibi doğal gıdalarla birlikte de tüketebilir, ürünün besleyici değerini artırabilirsiniz. Çay ve kahve molalarında atıştırmalık olarak değerlendirebileceğiniz ürünle çeşitli tarifler uygulayarak sağlıklı yiyecekler de hazırlayabilirsiniz. Ailenize ve sevdiklerinize sıcak içeceklerin yanında ikram edebileceğiniz bisküvi, az kalorili olması sayesinde diyetinizin aksamasını engeller.
Kahvaltı yapmaya zaman bulamıyorsanız, ürünün lifli yapısı sayesinde doyurucu ve hızlı bir kahvaltı gerçekleştirebilirsiniz. Özellikle yolculuklarda ya da kısa süreli öğle yemeklerinde yer verilebilecek Altınbaşak, doyurucu olduğu kadar besleyici de bir üründür. 230 gramlık 5’li paketlerde sunulan ürünü denemek için hemen şimdi sepetinize ekleyebilir, kolaylıkla satın alabilirsiniz.
Ürün Kodu: 44643
"
İçindekiler Bilgisi
Buğday unu, buğday kepeği (%11), bitkisel yağ (palm), tam buğday unu, yulaf ezmesi (%5), polidekstroz, kabartıcılar (amonyum hidrojen karbonat, sodyum hidrojen karbonat, disodyum difosfat), yağsız süttozu, emülgatör (bitkisel yağ asitlerinin mono ve digliseritlerinin mono ve diasetil tartarik asit esterleri), tuz. Eser miktarda susam, soya, yumurta ve fındık içerebilir.

Alerjen Bileşenler
Buğday unu,süt.Eser miktarda susam, soya, yumurta ve fındık içerebilir

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Pasifik Tüketim Ürünleri Satış Ve Tic.A.Ş.

İşletme Kayıt No
TR-06-K-000408

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 405
Enerji (kj) 1693
Yağ (g) 9.5
Doymuş Yağ(g) 4.1
Karbonhidrat (g) 63
Şekerler (g) 0.7
Lif(g) 11
Protein (g) 11
Tuz(g) 1.2
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız