Ülker Çikolata Fındıklı Kare 65 g #30095821 | CarrefourSA
Marka: ÜLKER

Ülker Çikolata Fındıklı Kare 65 g

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Ülker Fındıklı Kare 80 g Herkesin zevkle paylaştığı bir lezzet olan çikolata, Ülker Fındıklı Kare 80 g ile yediden yetmişe tatlı sevenlere çok sağlıklı bir seçenek sunuyor. CarrefourSA raflarında Tablet Çikolatalar reyonunda tüketime sunulan fındıklı çikolata, bol sütle üretiliyor. Fındık katkısı ise ürüne daha çok cazibe katıyor. Her yaş grubundan ilgi gören fındıklı ürünü özellikle çocuklar çok seviyor. Tablet çikolatayı çocuklarının beslenmesine özen gösteren anne babalar, atıştırmalık olarak tercih ediyorlar. Siz de ürünle hayatınıza renk katabilirsiniz. Öğünlerden sonra ya da öğün aralarında tatlı yemek istediğinizde üründen alacağınız bir parça ile mutlu olabilirsiniz. Benmari usulü ürünü eriterek, kek ve kurabiyelerinizin üzerini süsleyebilir, pastalarda kullanabilirsiniz. Her mevsim ve günün her saatinde çikolata keyfini tatmak için, ürünü hemen alışveriş sepetinize ilave edebilir, kolayca satın alabilirsiniz. Ürün Kodu: 24180
İçindekiler Bilgisi
Şeker, tam yağlı süttozu, fındık %17 kakao yağı, kakao kitlesi, emülgatör (soya lesitini), tuz, aroma verici. Kakao kuru maddesi en az %29'dur. Eser miktarda yer fıstığı, sert kabuklu meyveler, yumurta ürünü ve gluten içerebilir.

Alerjen Bileşenler
Süt, sert kabuklu meyveler, yumurta, yer fıstığı, gluten, soya.

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Pasifik Tüketim Ürünleri Satış Ve Tic.A.Ş.

İşletme Kayıt No
TR-34-K-011995

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 557
Enerji (kj) 2328
Yağ (g) 34
Doymuş Yağ(g) 14
Karbonhidrat (g) 52
Şekerler (g) 49
Lif(g) 3.5
Protein (g) 8.9
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız