Ülker Çikolata Antep Fıstıklı Kare 65 Gr #30095822 | CarrefourSA
Marka: ÜLKER

Ülker Çikolata Antep Fıstıklı Kare 65 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
46,00 TL

adet
Ülker Çikolata Antep Fıstıklı Kare 65 g İster küçük bir çocuk, ister ev hanımı ya da çalışan bir bayan, herkesin ortak noktası severek tükettiği tatlılar arasında çikolatanın hep en ön sıralarda olması. Nefis çikolata, taptaze süt ve fıstığın en güzel çeşitlerinden Antep fıstığının birleşimi Ülker Antep Fıstıklı çikolata vazgeçilmezleriniz arasında yer alacak. Tatlı krizinizin tuttuğu her an ağzınıza atacağınız bir parça çikolatanın, her lokmasında damağınızda bırakacağı tada bayılacaksınız. Özellikle kıtır kıtır fıstık parçaları tatlı keyfinize keyif ve lezzet katacak. Tatlıya ihtiyacınız olan her an keyifle başvurabileceğiniz , çantada taşınması kolay yapısı ve ambalajı ile Ülker çikolata günün her saati yanınızda. Fıstıklı çikolata, ister beslenme çantalarına koyabileceğiniz, isterseniz de okul dönüşlerinde çocuklarınızı sevindirmek için yapabileceğiniz güzel bir sürpriz. CarrefourSa mağazalarında Tablet Çikolatalar bölümünden temin edebileceğiniz bu ayrıcalıklı lezzete hemen sahip olabilirsiniz. Tek yapmanız gereken seçimizi yapıp bu nefis çikolatayı sepete eklemek.
İçindekiler Bilgisi
Şeker, tam yağlı süttozu, antep fıstığı (%18), kakao yağı, kakao kitlesi, emülgatör (soya lesitini), tuz, aroma verici. Kakao kuru maddesi en az %30'dur.

Alerjen Bileşenler
Eser miktarda sert kabuklu meyveler, yer fıstığı, yumurta ürünü ve gluten içerebilir

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Pasifik Tüketim Ürünleri Satış Ve Tic.A.Ş.

İşletme Kayıt No
TR-34-K-011995

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 547
Enerji (kj) 2288
Yağ (g) 33
Doymuş Yağ(g) 13
Karbonhidrat (g) 50
Şekerler (g) 45
Lif(g) 3.9
Protein (g) 10
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız