Ülker Çikolatalı Gofret 5'li #30095804 | CarrefourSA
Marka: ÜLKER

Ülker Çikolatalı Gofret 5'li

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Ülker Çikolatalı Gofret 5*32 g

CarrefourSA reyonlarında, gofretler bölümünde bulabileceğiniz Ülker Çikolatalı Gofret 5*32 g enfes kıtırlığı ve yıllardır değişmeyen lezzeti ile ön plana çıkıyor. Benzersiz kreması, nefis çikolata kaplaması ve çıtır gofret yaprakları ile yıllardır vazgeçilmez tadından ödün vermeyen bu lezzet sizlere her yerde eşlik edebilme imkanı sunuyor. Günün her anında sizlere mutluluk dolu taptaze bir lezzet sunan Ülker sütlü çikolatalı ve fındık kremalı bu lezzeti çocuklarınıza ve sevdiklerinize lezzet dolu anlar yaratmak için sunabilirsiniz.

40 gramlık 5 adet çikolatalı gofretten oluşan paketi sayesinde iş yerinizde ya da okulda bu enfes lezzetle buluşabilir, çocuklarının beslenme çantasına gönül rahatlığı ile bırakabilirsiniz. Kolay açılabilir ambalajı sayesinde günün her anında rahatlıkla tüketebileceğiniz Ülker Çikolatalı Gofreti dilerseniz 5 çayınızda dilerseniz bir fincan kahvenin yanında eşsiz bir lezzet olarak tüketebilirsiniz.

Sütlü çikolata kaplı fındık kremalı gofreti uzun ömürlü yapısı sayesinde mutfağınızda gönül rahatlığı ile muhafaza edebilir, dilediğiniz an servislerinize tat katacak hale getirebilirsiniz.

Siz de her anınıza tatlı bir mutluluk katacak sütlü çikolatalı gofretle buluşmak istiyorsanız, ürünü tek tıkla sepetinize ekleyebilir, hızlıca satın alabilirsiniz.

İçindekiler Bilgisi
Şeker,buğday unu,bitkisel yağlar(palm,palm çekirdeği),fındık püresi (% 9,5),tam yağlı süttozu,kakao yağı,kakao kitlesi,mısır nişastası,peyniraltı suyu tozu (süt),emülgatörler(amonyum fosfatitler,soya lesitini,poligliserol polirisinoleat),tuz,kakao tozu,yağsız süt tozu,yumurta akı tozu,aroma vericiler,kabartıcılar (amonyum hidrojen karbonat,sodyum hidrojen karbonat)

Alerjen Bileşenler
Buğday unu,fındık püresi,süt,soya,yumurta.Eser miktarda sert kabuklu meyveler ve yer fıstığı içerebilir.

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Pasifik Tüketim Ürünleri Satış Ve Tic.A.Ş.

İşletme Kayıt No
TR-34-K-011995

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 552
Enerji (kj) 2310
Yağ (g) 33
Doymuş Yağ(g) 16
Karbonhidrat (g) 57
Şekerler (g) 37
Lif(g) 2.3
Protein (g) 6.4
Tuz(g) 0.2
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız