Ülker Çizi Kraker Bisküvi 4X60Gr #30005959 | CarrefourSA

Ülker Çizi Kraker Bisküvi 4X60Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Ülker Çizi 4'lü 240 g
Ülker Çizi 4'lü 240 g  4 paketi bir arada bulunduran ekonomik bir seçenek oluşturuyor. CarrefourSA reyonlarında Tuzlu Bisküviler arasında bulunan ürün, peynir aromalı tadıyla lezzet vadediyor. Çıtır çıtır formu ile keyifli bir atıştırmalık olarak bilinen tuzlu ürün, adını İngilizce'de "peynirli" anlamına gelen cheesy kelimesinin okunuşundan alıyor. “Atıştırın, açlığınızı yatıştırın!” sloganı ile acıkılan her an yanınızda olmayı misyon edinen ürün, çantada kolay taşınabilen paketi ile uzun yolculuklarda, sınav aralarında, ana yemeğe çok vakit olduğunda açlığı yatıştırıyor. Kraker; içeriğinde bitkisel yağ, buğday unu ve tuzun yanı sıra %1 oranında toz peynir bulunduruyor.
Doyurucu, lezzetli ve hafif bir atıştırmalık olan yiyecek, günün her saatinde tüketilebiliyor. Demir ve A, C vitaminlerinin yanında karbonhidrat ağırlıklı besin değeri ile dikkat çekiyor. 20 gramda 113 kcal enerji bulunduruyor. Dikdörtgen krakerlerin üzerinde bulunan tuz taneleri ile iştah açıcı görüntü edinen ürünün 1 yıl raf ömrü bulunuyor. Ambalajı sayesinde son tüketim tarihine kadar tazeliğini koruyor ve güvenle tüketilebiliyor. Siz de lezzetli atıştırmalığı, ekonomik paketi ile sepete atarak kolaylıkla satın alabilirsiniz.

Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız