Ülker Çokonat Kaplamalı Gofret 5'li #30051977 | CarrefourSA
Marka: ÜLKER

Ülker Çokonat Kaplamalı Gofret 5'li

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Ülker Çokonat 5*24 g

CarrefourSA reyonlarında gofretler bölümünde yer alan Ülker Çokonat 5*24 g yıllardır raflardaki ve damaklardaki yerini koruyor. Dikkat çekici turuncu paketi ve reklamlarındaki melodik müziği ile akıllarda yer edinen ürün, üretilmeye başladığı zamandan beri, bol fındığı ve lezzetli çikolatası, taze ve çıtır gofreti ile sadece gofret severlerin değil çikolata severlerin de favori lezzetleri arasında bulunuyor.

Ürünü benzerlerinden ayıran en büyük fark, kaliteli çikolatanın belirgin fındık parçalarıyla buluşmasıdır. Kendine özgü ideal oranlardaki çikolata ve fındık karışımının tadı yıllar boyunca değişmeden günümüze ulaşmıştır. Unutulmaz klasik tatla büyüyen birçok çocuk hala ondan vazgeçemiyor.

Ürün çikolata, gofret ve fındık seven herkesi aynı paydada buluşturmayı başarıyor. Sade çeşitlerin aksine, fındıklarla birlikte pütürlü bir görünüme sahiptir ve onu yerken de keyifli bir deneyim yaşayabilirsiniz. Tek başına tüketebileceğiniz gibi çay veya kahvenizin yanında da yiyebilirsiniz. Pasta veya kurabiye gibi farklı tariflerin malzemesi olarak kullanarak yaratıcılığınızı sergilemeniz de mümkün.

5'li paketlerde sunulan lezzetli ürünü hemen şimdi sepetinize ekleyebilir ve kolaylıkla satın alabilirsiniz.

 


Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız