Ülker Damla Çikolatalı Bitter 250 g #30001694 | CarrefourSA
Marka: ÜLKER

Ülker Damla Çikolatalı Bitter 250 g

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
"Ülker Damla Çikolatalı Bitter 250 g

Tatlı malzemeleri bölümünde sizlere sunulan Ülker Damla Çikolatalı Bitter 250 g zarif şekli ile pastalarınıza, keklerinize ve hamur işlerinize lezzet katıyor. Süsleme amaçlı olarak da kullanabileceğiniz ürünü hazırladığınız tariflerin üzerine serperek sunumlarınızı görsel açıdan zenginleştirebilirsiniz. Çikolatanın kendine has lezzetini daha yoğun hissetmek isteyenler için üretilen ürün düşük şeker oranı sayesinde diyet uygulayan bireylerinde vazgeçemeyeceği bir besine dönüşüyor. İçerisinde bulunan yüksek miktardaki kakao, bitter damla çikolatanın tadını daha sert ve keskin hale getiriyor.
Sütlü ürünlere göre daha az kalori içeren damla çikolata kalsiyum, fosfor, magnezyum gibi mineralleri bünyesinde barındırıyor. Tüketildiğinde endorfin ve serotonin salgılanmasını teşvik eden ürün stres düzeyini düşürmeye yardımcı oluyor. Ürün, kakao içeriğine paralel oranda antioksidan nitelikli organik bileşikleri yapısında bulunduruyor. Fiziksel özelliklerine zarar vereceği için ürünün buzdolabında saklanmaması ve ısıdan, nemden, kokudan uzak tutulması gerekiyor. Ambalajı veya ağzı sıkıca kapatılmış cam kavanoz içerisinde ürünü serin bir yerde muhafaza etmeniz öneriliyor.
Tatlılara, hamur işlerine, pastalara lezzet ve hoş görünüm katan ürünü satın almak için hemen alışverişe başlayın.
"

Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız