Ülker Dankek Çay Saati Islak Kek 240G #30026881 | CarrefourSA
Marka: DANKEK

Ülker Dankek Çay Saati Islak Kek 240G

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
"Dankek Islak Kek 240 g

CarrefourSA reyonlarında Kekler bölümünde yer alan Dankek Islak Kek 240 g, sağlıklı ambalajıyla kek tutkunlarının beğenisine sunuluyor.

Kakaolu tadıyla damaklarınızı şenlendirecek olan ıslak keki ister ailece bir araya geldiğiniz sofralarınızda tüketebilir isterseniz de davetlerinizde konuklarınıza ikram edebilirsiniz.Yumuşacık leziz tadıyla herkesin; özellikle de çocuklarınızın beğeneceği bir tat olan ürünü, kendinizi mutlu etmek için de günün her saati yiyebilirsiniz. Sıra dışı lezzet, çikolata tadından vazgeçemeyen kek tutkunlarının favorisi olacak.

Ev yapımı kıvamında hazırlanan ürün, yoğun aromasıyla ve nefis tadıyla sizleri büyüleyecek. Anneniz uzakta olsa bile yaptığı keklerin lezzetini hatırlayacaksınız. Herkesin kalbini çalmayı başaran çikolata lezzetiyle sevdiklerinize sürpriz yapabilirsiniz. Karbonhidrat, protein, yağ ve mineral içeriğiyle besleyici bir kek olan ürün sayesinde çocuklarınıza gün içinde kaybetmiş oldukları enerjiyi kazandırabilirsiniz. Islak keki çayla ya da kahve ile birlikte ve güzel bir sohbet eşliğinde konuklarınıza da gönül rahatlığıyla sunabilirsiniz. Dondurma veya krema gibi lezzetlerle süsleyerek göz alıcı sunumlara imza atabilirsiniz.

Her diliminde mutluluk bulunan lezzeti ailenizle ve konuklarınızla paylaşmak için ürünü kolayca sepetinize ekleyip hemen satın alabilirsiniz.

Ürün Kodu: 415012



"

Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız