Ülker Dankek Pöti Muffin Kek Hindistan Cevizli Kek 35 Gr #30038335 | CarrefourSA
Marka: DANKEK

Ülker Dankek Pöti Muffin Kek Hindistan Cevizli Kek 35 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
5,00 TL

adet

Dankek Pöti Hindistan Cevizli Kek 35 gr

Hindistan cevizi tutkunlarına göre! Tam kıvamında, ağızda dağılan tazecik keki ile evde yapılmış gibi olan Dankek Pöti Hindistan cevizli kek CarrefourSA aracılığıyla, uygun fiyat avantajıyla bir tıkla kapınızda! Ürünümüzü CarrefourSA reyonlarından da temin edebilirsiniz.

 

Ana maddeleri yumurta, un ve şeker olan, içerisine kuru üzüm, kakao, fındık vb. konularak fırında pişirilen tatlı çörek veya pasta, içine katılmış çeşitli maddelerle özel bir tat verilmiş, fırında veya başka bir yolla pişirilerek hazırlanmış hamur işi tatlıdır. Sizlere benzersiz bir lezzet yaşatacak Dankek Pöti Muffin ile şimdi bu lezzete hazır olun. Hindistan cevizi ile bambaşka bir lezzet olan Dankek Pöti Muffin şimdi CarrefourSA sayesinde siz değerli tüketicilerimizle buluşuyor. Kaliteyi uygun fiyata tercih edenlerin mağazası olan CarrefourSA ile artık aradığınız her şey sizlerle birlikte.

Dankek keklerinin üreticisi olan Ülker firması, Yıldız Holding’e bağlı olarak, ilk defa 1944’te pötibör bisküvi imalatı ile tanınır. Ülker, ilk fabrikasını ise Fatih’te yer alan Topkapı Takkeci semtine bağlı Sağmacılar Köyü’nde açarak, bisküvi üretim kapasitesini önemli ölçüde arttırır.

 


Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız


kg