Dankek Rulo Pasta Çilekli 235 Gr #30084650 | CarrefourSA
Marka: DANKEK

Dankek Rulo Pasta Çilekli 235 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
38,00 TL 25,00 TL

CarrefourSA Kart İle 25 TL ve üzeri alışverişe

adet
at sepete urunleri
Dankek Rulo Pasta Çilekli 235 Gr

Gıda ve yemek malzemeleri içinden harika kek çeşitlerine ulaşabilirsiniz. Dankek rulo pasta çilekli 235 gr görünümü ve lezzetiyle muhteşem sunumlar yapmanız için reyonlarımızda yerini almıştır. Kek deyince akla ilk gelen markalardan biri olan Dankek ürünleri her geçen gün yenilerek karşımıza çıkıyor. Markanın bu rulo kekleri görünüm ve lezzet olarak farklı bir formülle hazırlanmıştır. Görünüm olarak evde yapılan pastaları andıran hazır bir kek türüdür. Hanımların misafir günleri son derece yoğun ve kalabalık geçiyor. Acil durumlarda bu rulo kekler ikramlık olarak tercih edilebilir. Ev pastalarını aratmayan lezzeti ve dilimlenmeye uygun görüntüsüyle servis için en uygun kek çeşitlerinden biridir. Rulo kekleri çocuklarınız için, aileniz için veya iş yerinde enerji depolamak için satın alabilirsiniz. CarrefourSA reyonlarında satışta olan bu ürünleri mağazamızdan temin edebilirsiniz.

Çerez, çikolata ve bisküvi reyonuna geldiğinizde Dankek rulo pasta çilekli 235 gr ürününü kolaylıkla bulabilirsiniz. Belirtilen reyonlardan yeterince Dankek seçip sepetinize ekleyerek satın almada ilk adımı atmış olursunuz. Sepetteki ürünleri tüm alışverişiniz işlemleriniz bittikten sonra satın alabilirsiniz.

İçindekiler Bilgisi
Şeker, buğday unu, su, glukoz şurubu, nem vericiler (gliserol, sorbitol), bitkisel yağlar (palm, pamuk, kanola, ayçiçek, palm çekirdeği), yumurta, invert şeker şurubu, dekstroz, peyniraltı suyu tozu(süt), nişasta, emülgatörler (bitkisel yağ asitlerinin poligliserol esterleri, bitkisel yağ asitlerinin mono ve digliseritleri, soya lesitini, poligliserol polisirinoleat), modifiye nişasta, kabartıcılar (disodyum difosfat, sodyum hidrojen karbonat), tuz, koruyucular (potasyum sorbat, sodyum propiyonat, sorbik asit), kıvam arttırıcılar (pektin, guar gam, sodyum aljinat), asitlik düzenleyiciler (sitrik asit,trisodyum sitrat, trikalsiyum sitrat, disodyum monohidrojen fosfat), yağı azaltılmış kakao tozu (%0,1), çilek tozu (%0,1), kara havuç konsantresi, aroma vericiler, yağsız süttozu, renklendirici (beta karoten), stabilizör (kalsiyum klorür)

Alerjen Bileşenler
Gluten, yumurta, süt, soya içerir. Eser miktarda fındık içerebilir.

Menşei Ülke
TÜRKİYE

Muhafaza Şartları
Serin ve kuru yerde saklayınız.

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
ÜLKER/KISIKLI MAHALLESI FERAH CADDESI NO: 1 ÜSKÜDAR/İSTANBUL

İşletme Kayıt No
TR-34-K-009464

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 342 17
Enerji (kj) 1450 17
Yağ (g) 8.8 13
Doymuş Yağ(g) 4 20
Karbonhidrat (g) 63 24
Şekerler (g) 37 41
Protein (g) 3.6 7
Tuz(g) 0.7 12
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız


kg