Ülker Dido Kare Çikolatalı Gofret 50 G #30069789 | CarrefourSA
Marka: ÜLKER DIDO

Ülker Dido Kare Çikolatalı Gofret 50 G

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Ulker Dido Cikolatalı Gofret Kare 50 g Büyük, küçük hemen herkesin vazgeçilmez tadı gofretlerdir. Kakaonun ve gofretin benzersiz tatları buluşup Ülker güvencesi ile Ulker Dido çikolatalı gofret kare 50 g ürününü oluşturdu. Çay saatlerinde, çalışma molalarında ve sıkışık trafikte çantanızda, çekmecenizde yani her an yanınızda olan vazgeçilmez lezzet açlığınızı bastırmaya hazır. Ulker Dido çikolatalı gofret kare 50 g miktarı sayesinde ile hem size hem de sevdiklerinize yetecektir. En lezzetli kakao taneleri bir bir işlenerek hazırlanmış ve en leziz gofret karışımı ile birleşerek vanilyalı kakaolu gofretinizi oluşturmuştur. CarrefourSA mağazalarında Ülker markalı çikolatalı gofret ürünlerine kolaylıkla ulaşabilir ve satın alabilirsiniz. CarrefourSA mağazalarında gıda ve yemek malzemeleri bölümünde bulunan çikolatalı barlar reyonunda Ülker marka çikolatalı gofret seçeneklerine kolaylıkla ulaşabilir ve en uygun fiyatlara sahip olabilirsiniz.
İçindekiler Bilgisi
Şeker, tam yağlı süttozu, kakao kitlesi, kakao yağı, buğday unu, bitkisel yağ (palm), fındık püresi, emülgatör (soya lesitini, poligliserol polirisinoleat), yağı azaltılmış kakao tozu, tuz, aroma vericiler, yumurta akı tozu, mısır nişastası.

Alerjen Bileşenler
Süttozu, buğday unu, fındık püresi, yumurta akı tozu

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Pasifik Tüketim Ürünleri Satış Ve Tic.A.Ş.

İşletme Kayıt No
TR-34-K-011995

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 526
Enerji (kj) 2198
Yağ (g) 28
Doymuş Yağ(g) 13
Karbonhidrat (g) 60
Şekerler (g) 51
Lif(g) 2.5
Protein (g) 7.8
Tuz(g) 0.1
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız