Ülker Ece Çinili Fındıklı Çikolata 215 Gr #30082253 | CarrefourSA
Marka: ÜLKER

Ülker Ece Çinili Fındıklı Çikolata 215 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
144,00 TL 113,90 TL

CarrefourSA Kart İle
adet
Ülker Ece Çinili Fındıklı Çikolata 215 g

 

Bayramlar başta olmak üzere çeşitli etkinliklerde, kutlamalarda olmazsa olmaz yiyeceklerden olan çikolatalar içinde sevilen lezzetler o günlerin neşelenmesini de sağlar. Ülker ürettiği meşhur markası Ece çikolataları ile istenen sütlü çikolata lezzetini ve fındık krema uyumunu sizlere sunuyor. Klasik bir lezzet olan ülker ece çikolata 340gr ürünü misafirlerinizi en iyi şekilde ağırlamak istediğinizde en iyi yardımcınız olmaktadır. Özel olarak hazırlanmış çini örneklerine ve çizgilerine sahip kutusu sayesinde misafirlerinize sunum sırasında da estetik bir sunum yapabilirsiniz. Ülker Ece Çikolata ürünlerini CarrefourSA reyonlarından kolaylıkla satın alabilirsiniz.

CarrefourSA mağazalarının gıda ve yemek malzemeleri reyonlarında çerez, çikolata ve bisküvi ürünleri arasında çikolatalar içinde kolaylıkla bulabileceğiniz ülker ece çikolata 340gr ürünü ikramlık sunumlarda kullanılmak üzere son derece ideal bir formdadır. Çinili kutusu ve çikolata ambalajları ile birlikte en şık şekilde ikramlarınızı yapmanızı sağlayacak olan ürün kalabalık misafir grupları için bile içindeki çikolata sayısıyla oldukça yeterli bir kullanımı beraberinde getirir. Doğrudan ambalajı ile birlikte sunum yapmanıza olanak sağlayan kutusu sayesinde çikolataları ayrı bir kaba almanıza gerek kalmadan ikramlarınızı yapabilirsiniz.

 


Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız


kg