Ülker Ece Fındıklı Çikolata 400 g #30012885 | CarrefourSA
Marka: ÜLKER ECE

Ülker Ece Fındıklı Çikolata 400 g

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir

 

Evinizde, ofisinizde veya iş yerinizde her zaman tüketebileceğiniz veya misafirlerinize ikram edebileceğiniz çikolatalar için Ülker en kaliteli markalardan birini oluşturuyor. Her zaman hızlı bir şekilde ulaşabileceğiniz gıda ve yemek malzemeleri için tercih edebileceğiniz Ülker Ece Fındıklı Çikolata 400 gr  ürünü, fındık eklentisi ile birlikte çok lezzetli bir çikolata sağlıyor. Ülker çikolata ürünlerini CarrefourSA reyonlarında her zaman bulabilirsiniz.

CarrefourSA mağazalarında Gıda ve Yemek Malzemeleri reyonunda Çerez, Çikolata ve Bisküvi bölümünde bulunan Ülker Ece Fındıklı Çikolata 400 gr  ürünü, bayramlarda ve özel günlerde misafirlerinize ikram edebileceğiniz özel bir seçenek sağlıyor. Bu seçenek sayesinde ikram kültürünü çok daha özel bir noktaya getirerek en lezzetli çikolataları sunabilirsiniz. Evinizde çocuklarınızın her zaman keyifle tüketeceği bu çikolata içinde yer alan koca fındık parçaları ile ağız dolusu bir keyif sağlıyor. Sevdiklerinize ve dostlarınıza hediyelik olarak sunabileceğiniz bu çikolata ürünü, gerçek çikolata ürünü olarak, özel kutusu ile birlikte çok güzel bir görüntü sağlıyor. Bu ürünü özel olarak tercih ederek, hemen sepetinize ekleyerek satın alabilirsiniz.

 


Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız