Ülker Halley Çikolata Kaplamalı Bisküvi 30 Gr #30095825 | CarrefourSA

Ülker Halley Çikolata Kaplamalı Bisküvi 30 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
5,50 TL

adet
Çikolata lezzetiyle kremayı aynı anda tüketmekten hoşlananların favorisi Ülker Halley Çikolatalı leziz bir atıştırmalık. Çikolata kaplı olan iki bisküvi arasında muhteşem bir krema bulunuyor. Yumuşak krema lezzetini taçlandıran çıtır bisküvi gün içerisinde modunuzun anında değişmesini sağlayabilir. Halley çikolata kaplı bisküvi CarrefourSA aracılığıyla bir tıkla kapınızda! Ayrıca ürünümüzü CarrefourSA reyonlarından da bulabilirsiniz.

Ülker Halley Çikolatalı çocukların da severek tükettiği bir ürün. Akşam saatlerinde tatlı ihtiyacınızı karşılamak için tercih edebilirsiniz. Tek porsiyonluk ambalajını açtığınız anda görsel açıdan da sizi kendine hayran bırakacak bu lezzeti her gün tüketmek isteyeceksiniz. Ambalaj içerisinde 30 gr ürün bulunuyor. 1944 yılında kurulan ve Eminönü'nde Ülker Bisküvi olarak üretime başlayan Ülker firmasının ürünleri kalite ve lezzetten ödün vermeden günümüze kadar ulaşmıştır. Gerçek çikolatayla kaplı enfes iki bisküvi arasındaki bulutsu marshmallowun mükemmel uyumuyla yılların lezzeti olan Halley tadını aldığınız anda sizi çocukluğunuza götürecektir. Türkiye’nin nadide markalarından ‘Ülker’ markasının miladı 1944 yılına dek uzanıyor. 20. yüzyılda inşa edilen ama gücünü 21. yüzyıla da taşıyan Ülker markası,  kendisini zaman ve mekân kısıtlamasından soyutlayabilen ender bir örnek oluşturuyor. Aynı anda hem geleneği hem geleceği temsil edebilme kabiliyetine sahip Ülker, uzun hayat yolculuğunda, toplumun sosyolojik ve ekonomik gelişmelerine paralel yeni anlamlar kazanan bir marka. Öyle ki, markanın yenilenip değişmesi hiç bitmeyen bir yolculuğa benziyor.

İçindekiler Bilgisi
Sütlü çikolata (%32) [şeker, kakao yağı, kakao kitlesi, tam yağlı süttozu, yağsız süttozu, emülgatörler (amonyum fosfatidler, poligliserolpolirisinoleat, soya lesitini), aroma verici, tuz. Kakao kuru maddesi enaz %31'dir], buğday unu, marshmallow (%23) [şeker, invert şeker şurubu, su, nem verici (sorbitol), sığır jelatini, aroma verici], bitkisel yağ (palm), invert şeker şurubu, şeker, kabartıcılar (amonyum hidrojen karbonat, sodyum hidrojen karbonat, disodyum difosfat), yağsız süttozu, tuz, emülgatör (soya lesitini), yumurta, fındık, asitlik düzenleyici (sitrik asit), aroma vericiler (süt), un işlem maddesi (sodyum metabisülfit). Eser miktarda susam içerebilir.

Alerjen Bileşenler
Süt,soya,buğday unu,yumurta,fındık,sodyum metabisülfit.Eser miktarda susam içerebilir.

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Pasifik Tüketim Ürünleri Satış Ve Tic.A.Ş.

İşletme Kayıt No
TR-41-K-000198

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 440
Enerji (kj) 1839
Yağ (g) 17
Doymuş Yağ(g) 9
Karbonhidrat (g) 67
Şekerler (g) 41
Protein (g) 5.8
Tuz(g) 0.4
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız