Ülker Hanımeller Çokodamla Rulo Bisküvi 82 g #30095800 | CarrefourSA

Ülker Hanımeller Çokodamla Rulo Bisküvi 82 g

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
11,00 TL

adet
Ülker Hanımeller Damla Çikolatalı 88 gr

 

Gündelik olarak tüketebileceğiniz gıda ve yemek malzemeleri içerisinde bisküvi ürünleri, farklı tarifler ile birlikte Ülker firması tarafından size sunuluyor. Markanın vazgeçilmez lezzetlerden birini oluşturan Hanımeller serisi içerisinde bulunan Ülker Hanımeller Damla Çikolatalı 88 gr ürünü, bir ev kurabiyesi lezzetinde keyifli bir tüketim sağlıyor. Ülker Hanımeller ürünlerini CarrefourSA reyonlarında kolayca bulabilirsiniz.

CarrefourSA mağazalarında Çerez, Çikolata ve Bisküvi bölümü içerisinde yer alan Ülker Hanımeller Damla Çikolatalı 88 gr ürünü, eşsiz tarifi ile birlikte anne eli değmiş kadar lezzetli bir içerik oluşturuyor. Bu ürün acıktığınız her zaman açlığınızı yatıştırmak için evde, iş yerinde, okulda, çantanızda, yolculukta, otobüste veya beklediğiniz her yerde tüketebileceğiniz bir içerik oluşturuyor.

Küçük çikolata parçaları ile birlikte süslenmiş bu ürünü çay, kahve, meyve suyu, meşrubat veya süt ile sabah kahvaltısı öğlen veya akşam atıştırmalıkları da ya da misafir sunumlarında tercih edebilirsiniz. Çocuklarınızın okul beslenmesine de ekleyebileceğiniz bu ürün, çikolata parçacıkları ile birlikte gevrek ve taze bir içerik sağlarken, tek bir paketi ile birlikte geniş bir servis oluşturuyor.

 

İçindekiler Bilgisi
Buğday unu, şeker, bitkisel yağlar (palm, palm çekirdeği), invert şeker şurubu, yağı azaltılmış kakao tozu (%1,7), peyniraltı suyu tozu (süt), kabartıcılar (amonyum hidrojen karbonat, sodyum hidrojen karbonat, disodyum difosfat), tuz, yağsız süttozu, tam yağlı süttozu, emülgatörler(soya lesitini, poligliserol, polirisinoleat), aroma vericiler, yumurta,fındık.

Alerjen Bileşenler
Gluten, Süt ,Soya Lesitini, Yumurta ,Sert Kabuklu Meyve

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Pasifik Tüketim Ürünleri Satış Ve Tic.A.Ş.

İşletme Kayıt No
TR-41-K-000198

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 485
Yağ (g) 22
Doymuş Yağ(g) 12
Karbonhidrat (g) 66
Şekerler (g) 30
Lif(g) 1.4
Protein (g) 5.7
Tuz(g) 0.8
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız