Ikram Ülker İkram Fındıklı Kremalı Bisüvi 3x84 Gr #30029866 | CarrefourSA
Marka: IKRAM

Ikram Ülker İkram Fındıklı Kremalı Bisüvi 3x84 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
36,00 TL

adet
Hayatın en eğlenceli yanı çay molalarıdır. Öyle ki o küçük molalar doğru parçalar eklendiği takdirde koyu sohbetlere dönüşürler. İki bisküvi arasındaki nefis krema ve dikdörtgen bisküvisiyle her an yanınızda olan İkram fındıklı kremalı sandviç bisküvi CarrefourSA aracılığıyla, uygun fiyat avantajıyla bir tıkla kapınızda! Ürünümüzü CarrefourSA reyonlarından da temin edebilirsiniz.

Ülker ürünleri uzun yıllardır kaliteden ödün vermeden son teknolojiyle üretilerek sizlere ulaştırılmıştır. Çeşit çeşit tatlı, tuzlu bisküvi ve krakerleriyle her zaman tüketicinin ihtiyaçlarına bağlı olarak üretiliyorlar. Ülker İkram, taptaze ve gevrek iki bisküvi arasında enfes kremasıyla fındıklı ve çikolatalı sandviç bisküvidir. Dikdörtgen şeklindedir ve çaya batırılarak yendiğinde lezzet ikiye katlanır. İçerisindeki fındık kreması fındık sevenler için ideal bir kıvamdadır. Latince iki kez pişirilmiş ekmek anlamına gelen peksimetin günümüze bisküvi olarak geldiğini biliyor muydunuz?

İkram bisküvilerinin üreticisi olan Ülker firması, Yıldız Holding’e bağlı olarak, ilk defa 1944’te pötibör bisküvi imalatı ile tanınır. Ülker, ilk fabrikasını ise Fatih’te yer alan Topkapı Takkeci semtine bağlı Sağmacılar Köyü’nde açarak, bisküvi üretim kapasitesini önemli ölçüde arttırır.


Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız