Ülker Pötibör Bisküvi 1000 G #30095836 | CarrefourSA
Marka: ÜLKER

Ülker Pötibör Bisküvi 1000 G

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
"Ülker Petit Beurre 1 kg

Atıştırmalık hafif bir şeyler istediğiniz zaman Ülker Petit Beurre 1 kg imdadınıza yetişir. 200 g'lık 5 paket halinde satışa sunulan ürün, ihtiyacınız olanı kadarını kullanmanızı sağlar ve geriye kalan paketler jelatinli ambalajı sayesinde uzun süre tazeliğini korur. Taze süt kullanılarak üretilmiş ve el değmeden paketlenmiş ürün, hoş kokusuyla sizi sararken düşük kalorisiyle her yaştan insan için uygundur.
Her daim elinizin altında bulundurarak çay saatlerinde tüketebileceğiniz ve misafirlerinize ikram edebileceğiniz ürün, klasikleşmiş lezzetiyle yıllardır insanların vazgeçilmezi olmayı başarmış durumda. CarrefourSA reyonlarında tatlı bisküviler bolümünde yer alan ürün, farklı lezzetlerin ana maddesi olarak da kullanılmakta. Özellikle çocukların çok sevdiği bisküvili pastaları yapabileceğiniz ürün, bunu çocuğunuzla birlikte hazırlayarak çok eğlenceli bir aktiviteye dönüştürmenize aracı olacak.
Çay ve kahvelerin yanında harika bir ikram olan mozaik pastalara yapabileceğiniz ve içerisine meyveler koyarak renklendireceğiniz meyve topları hazırlayabileceğiniz ürün, tatlı olması nedeniyle tak başın da rahatlıkla yenebilmekte.
Düşük kalorisi sayesinde diyet yapanların da rahatlıkla tercih edebileceği ürüne sahip olmak için tek tıkla sepetinize ekleyebilir ve kolayca satın alabilirsiniz.
Ürün Kodu: 24214
"

Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız