Kellogg's Special K Domatesli Naneli Kraker 28 g #30053464 | CarrefourSA
Marka: KELLOGG'S

Kellogg's Special K Domatesli Naneli Kraker 28 g

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Kellogg's Special K Domatesli Naneli Kraker 28G

 

Ülker Kellogs Special K Kraker Domates Nane gevreği sütle ya da yoğurtla karıştırarak kahvaltılarda ve diğer öğünlerde gönül rahatlığıyla tüketebilirsiniz. Formuna dikkat edenler için ara öğün tercihleri arasında ilk sıralarda yer alan Kellogs Special, besleyici bir lif kaynağı olmasının yanı sıra içerisinde yalnızca yüzde 1,5 yağ oranı içerir. Kellogs Special K Kraker Domates Nane ürününe CarrefourSA Musli, Hububat Ürünleri reyonundan kolaylıkla ulaşabilir, internet mağazamızdan tek tıkla satın alabilirsiniz.

İçindekiler: Buğday Unu, Tam Buğday Unu, Şeker, Bitkisel Yağ (Palm), Yulaf Unu, Buğday Kepeği, Polidekstroz, AromaVericiler (Domates, Nane) (Kereviz Ürünü İçerir), Pirinç Unu, Patates Unu, Tuz, Yağı Alınmış Buğday Ruşeymi, Domates Salçası (%1), Peynir Altı Suyu Tozu (Süt Ürünü), Aroma Vericiler , Emülgatörler (Bitkisel Yağ Asitlerinin Mono ve Digliseridlerinin Mono ve Diasetil Tartarik Asit Esterleri ve Soya Lesitini), Maltoz Şurubu, Glukoz Şurubu, Nane (%0,3), Maydonoz, Kabartıcılar (Sodyum Hidrojen Karbonat, Amonyum Hidrojen Karbonat ve Disodyum Difosfat), Sarımsak Tozu, Soğan Tozu, Fesleğen, Asitlik Düzenleyici (Sitrik Asit), Koruyucu (Sodyum Metabisülfit ), Antioksidanlar (BHA ve BHT).

 


Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız