Ülker Sütlü Tablet Çikolata 80 G #30095764 | CarrefourSA
Marka: ÜLKER

Ülker Sütlü Tablet Çikolata 80 G

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
30095764 - Ülker Sütlü Tablet 80 g 260

Özellikle çocuklarımızın, çocuklarımızın olduğu kadar yetişkinlerimizin, olduğu gibi yediği veya tatlı, yemek gibi yiyeceklerde kullandığı, sağlıklı beslenen ve ne yediğini bilen, lezzeti deneyimlemeyi seven bireylerin yanından ayırmadığı Ülker Sütlü Tablet, 80 gramlık kolay açılabilir paketiyle, şimdi sipariş ettiğiniz takdirde CarrefourSA’dan kapınıza kadar geliyor.

Sütlü çikolatadan üretilerek satışa sunulan ve atıştırmalık reyonlarındaki yerini alan Ülker Sütlü Tablet, yumuşacık ve ağızda eriyen yapısı ile oldukça lezzetli bir çikolatadır. 1974 yılında çikolata üretimine başlayan Ülker’in yoğun çikolata aromalı ürünlerinden sadece birisidir. Ülker Çikolata, Türk damak zevkine uygun çikolatalarını tüketiciyle buluşturmayı sürdürmektedir. Ülker Sütlü Tablet, bunun en güzel örneklerinden birisidir. Bu çikolatayı tek başına tüketebileceğiniz gibi, tatlılarınızda ve soslarınızda da tüketebilirsiniz. Ayrıca rendeleyerek ve parçalara ayırarak pasta süsü olarak da kullanabilirsiniz.

CarrefourSA’nın Gıda ve Yemek Malzemeleri reyonlarının Çerez, Çikolata ve Bisküvi bölümünde bulabileceğiniz bu ürünlerinin büyük bir kısmı, yıllardır herkesin güvenle tüketebileceği doğal lezzetleri sofralara sunmak üzere çalışan Ülker markasına ait ürünlerdir. Bu ürünlerden biri olan Ülker Sütlü Tablet’i sepetinize ekleyebilir ve bu ürünün lezzetini deneyimleyebilirsiniz. İster kredi kartınızla (online) çevrimiçi olarak, ister kapıda kredi kartı veya nakit ödeme seçeneğini kullanın.

İçindekiler Bilgisi
Şeker, tam yağlı süttozu, kakao yağı, kakao kitlesi, emülgatör (soya lesitini), tuz, aroma verici. Kakao kuru maddesi en az %30'dur

Alerjen Bileşenler
Gluten, süt, soya, yer fıstığı, sert kabuklu meyveler, yumurta.

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Pasifik Tüketim Ürünleri Satış Ve Tic.A.Ş.

İşletme Kayıt No
TR-34-K-011995

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 534
Enerji (kj) 2238
Yağ (g) 30
Doymuş Yağ(g) 15
Karbonhidrat (g) 57
Şekerler (g) 56
Lif(g) 2.6
Protein (g) 8
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız