Uni Extra Cep Havlu 2+1 #30099259 | CarrefourSA
Marka: UNI

Uni Extra Cep Havlu 2+1

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
UNİ WİPES EXTRA CEP MENDİLİ 3 LÜ

Üzerimize ya da eşyalara beklenmedik bir anda dökülen şeyleri pratik bir şekilde temizlemek, yıkama olanağımızın olmadığı yerlerde kirli ellerimizi silmek gibi pek çok konuda ıslak mendillerden yardım alıyoruz. Kişisel bakım reyonlarının kağıt ürünleri pamuk ve mendillerle ilgili bölümünde bulabileceğiniz UNİ WİPES EXTRA CEP MENDİLİ 3 LÜ her zaman yanınızda taşıyabileceğiniz boyutuyla avantajlı bir kullanım sunar. Özellikle çocuklu aileler için sürprizlere hazırlıklı olma noktasında bu ürün cepte ve çantada sıklıkla yer alıyor. Bu ürün sayesinde çocuğunuzun dondurmasını akıtması, çikolatasını eline bulaştırması sorun olmaktan çıkıyor.

UNİ WİPES EXTRA CEP MENDİLİ 3 LÜ iki paket alana üçüncü paket hediye olacak şekilde kampanyalı olarak tüketiciyle buluşuyor. Alkol ve paraben içermemesi yönüyle cildinize dost olan bu ürünün her paketinin içeriği ambalaj rengine göre değişiklik gösteriyor. Bu sayede mendilinizi kullanırken farklı kokular eşliğinde işlevinden yararlanabiliyorsunuz. Nilüfer çiçeği kullanılan mavi paketler cildi temizlemenin yanında nemlendirme etkisi oluşturuyor. Yonca çiçeğinin katkısı ile üretilen yeşil renkli paketler ise cildi nemlendirmeye ilave olarak tazelik ve yenilenme hissi yaratıyor.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız