Valorant 115 Vp #30391252 | CarrefourSA
Marka: VALORANT

Valorant 115 Vp

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir

SADECE TÜRKİYE SUNUCUSU'NDA GEÇERLİDİR.
VP'nizi hesabınıza eklemek için aşağıdaki işlemleri gerçekleştirin.
PIN kodunuzu satın alın.
VALORANT oyununu başlatın.
VP'nizi hesaba eklemek için sağ üst kısımda MAĞAZA sekmesinin hemen yanındaki VALORANT simgesine tıklayın.
Riot PIN ve Kodlar'a tıkladıktan sonra boş alana kodunuzu girin.
Bu kod, yalnızca Valorant ("VP") Çevirim içi Mağazası'ndan Valorant Puanı ("VP") almayı sağlar.

Bu kartı kullanmak için VP hesabına sahip olmak gerekir. VP kullanarak VP hesabınız için sanal eşyalar alabilirsiniz. Alımlar sadece Valorant Türkiye Sunucusunda kullanılabilir.

En düşük sistem gereksinimleri geçerlidir ve internet erişimi gereklidir. Alımlar devredilmez, nakde ve nakit karşılığa çevrilemez ve yasalarca aksi belirtilmediği sürece kaybolma, çalınma, yok edilme, izinsiz kulanım durumunda ya da diğer herhangi bir sebepten ötürü iade edilemez.

Sadece 13 yaş ve üzeri kullanabilir. VP'nin kullanımını https://playvalorant.com/tr bağlantısından incelenebilir. Aynca yapılan alımlar belli bir tarihten sonra geçersiz olmaz.

Riot Games'e bağlı şirketler, bu kod satın alımını VP veya playvalorant.com ile ilgili herhangi bir garanti sunmaz ve yasalar çerçevesinde tüm garantileri reddetme hakkını saklı tutar.

Kayıp durumunda sorumluluk alıcıya aittir. Daha fazla bilgi için https://support.riotgames.com/hc/tr adresini ziyaret edin.

 


© 2019 Riot Games Inc. Riot Game ve Volarant: ABD’de ve dünyanın tüm ülkelerinde Riot Game, Inc'nin Tescilli markaları, ticari markaları ya da hizmet markalarıdır. Tüm diğer markalar, logolar ve telif hakları kendi sahiplerine aittir. Her hakkı saklıdır.

 

 

 

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız