Vaseline Baby Nemlendirici Jel 100 Ml #30090764 | CarrefourSA
Marka: VASELINE

Vaseline Baby Nemlendirici Jel 100 Ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir

Bebeğinizin cildi için Dünya’nın 1 numaralı el ve vücut markası Vaseline’den Vaseline Baby Nemlendirici Jel!
Yıllardır hayatımızda Vaseline Nemlendirici Jel mucizesini birçok alanda kullanıyoruz. Mucizevi ürün Vaseline Nemlendirici Jel 40 farklı alanda bizlerin yardımı için hep yanımızda. Peki ya bebeklerimiz ? Bebekler için özel olarak geliştirilen ve piyasadaki tek bebeklere özel Vaseline Nemlendirici Jel ile bebeğinizin onarıcı gücü cildinde hissetmesini sağlayın.

Bebeklerin cildi çok hassastır. Ciltlerindeki kuruma ve pişiğe karşı özel bir bakıma ihtiyaç duyarlar. Efsanevi Vaseline Nemlendirici Jel in gücü şimdi bebekler için geliştirilen Vaseline Baby’de saklı.

Hipoalerjenik formülü ile hergün kullanıma uygun Vaseline Baby Nemlendirici Jel 3 kere saflaştırılan özel formülü ile bebeğinizin cildine karşı hassastır. Gözenekleri kapamadan nemlendirir ve ihtiyacı olan rahatlamayı sağlar. Cilt kuruması ve özelikler bebeklerde görülen pişiğe karşı koruma ve onarma sağlar. Cİldi korur, Besler ve nemlendirir.

Bebeklerin ne kadar hassas bir cilde sahip oldugunu bilen Vaseline onlar için en iyi formülü geliştirdi ve Vaseline Baby kavanozun içinde siz ebeveynlere sunuyor. Pişik ve kuru cilt problemi ile çoğu bebek karşı karşıya kalıyor. Bizler ise onları en hızlı şekilde bu problemlerinden kurtarmak yumuşak ve pürüzsüz bir cilde sahip olmalarını istiyoruz. Bunun için en iyi çözüm Vaseline Baby Nemlendirici Jel. Güven ile her gün kullanabilirsiniz.
Vaseline’in onarıcı gücünü bebeğinizin cildinde hissedin.

Vaseline Baby Nemlendirici Jel bebeğiniz için her zaman yanınızda!

  • Bebeklerin cildi çok hassastır. Ciltteki kuruma ve pişiğe karşı özel bir bakıma ihtiyaç duyar.
  • Efsanevi Vaseline Nemlendirici Jel'in onarıcı gücü bebeklere özel geliştirilen Vaseline Baby'de saklı.
  • Hipoalerjeniktir.Hergün kullanıma uygundur.
  • Pişiklerde güven ile kullanabilirsiniz.
  • Bebeğinizin cildine karşı nazikçe, gözenekleri kapamadan ihtiyacı olan nem ve onarıcı etkiyi verir.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız