Veet Ağda Bandı Normal Ciltler İçin 12'li #30096044 | CarrefourSA
Marka: VEET

Veet Ağda Bandı Normal Ciltler İçin 12'li

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Son 82 adet
139,90 TL

11,66 TL / Adet

adet
Veet 100ml Normal Bant

Kişisel bakım reyonu içerisinde yer alan ürünler, kişisel temizliğin ve hijyenin sağlanması için en pratik ürünlerin bulunduğu reyondur. Bu reyon içerisinde yer alan ürünler en kısa sürede maksimum kişisel bakımın sağlanmasını sağlarlar. Büyük bir profesyonellik ile çalışan bu markalar birbirinden farklı ürünlerini sizlere bu reyon içerisinde sunar. Bakım ürünleri ve epilasyon ürünleri arasında yer alan Veet 100ml Normal Bant istenmeyen tüylerden kurtulmanın en pratik ve uzun süre kalıcı yolunu sizlere sunmaktadır Veet markasının ürünü olan bu ürün, en kısa tüylerde dahi etkili olacak şekilde formüle edilmiştir. İçerisinde yer alan 12 adet ağda bandı ve 2 adet ağda temizleme mendili ile sizlere sunulur. Ürüne CarrefourSA reyonlarında ulaşabilirsiniz.

Veet 100ml Normal Bant kullanımı son derece basittir. Kullanmadan önce elinizde ısıtmanız ve ardından uygulama yapacağınız bölgeye yerleştirmeniz yeterlidir. Normal ciltler için tasarlanmıştır. Ürün içerisinde Kırmızı meyveler ve shea yağı bulunmaktadır. Bu da ürünün hoş kokmasına ve cildi tahriş etmemesine neden olur. Ürüne epilasyon reyonundan ulaşabilirsiniz.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız