Vernel Hassas ve Yumuşak 2 lt 20 Yıkama #30014572 | CarrefourSA
Marka: VERNEL

Vernel Hassas ve Yumuşak 2 lt 20 Yıkama

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
"Hassas ciltler için özel olarak geliştirilmiş Vernel Sensitive dermatolojik olarak test edilmiştir. İçerdiği Aloe Vera sayesinde cildinizi korur. Hassas ciltlere uygun olarak geliştirilmiş yumuşak parfümü ve boya içermeyen hassas formülü sayesinde bebeğinizin çamaşırlarında da güvenle kullanabilirsiniz.

Kullanım Talimatları:
Mükemmel sonuçlar için; Her zaman ürünlerin etiketinde belirtilen talimatlara uyun. Vernel sıvı çamaşır yumuşatıcının miktarını ayarlamak çok kolaydır.Doğru miktar için Vernel şişesinin kapağını kullanmanız yeterlidir. Kullanımdan önce Vernel sıvı çamaşır yumuşatıcıyı sulandırmayın. Yumuşatıcıyı doğrudan şişeden kapağa dökün ve sonra çamaşır makinesindeki yumuşatıcı bölümüne boşaltın. Eğer çamaşırlarınızda yumuşatıcı kalıntısı oluşursa, basitçe durulayınız. Yumuşak çamaşırlar için 100 ml(makinede yıkama) Yumuşak çamaşırlar için 50 ml(elde yıkama) Önyıkama yapmayınız. Makinenizi kapasitesinden fazla doldurmayın.
"

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız