Vernel Max 1440 ml Aromatherapy İlham Kaynağı #30043171 | CarrefourSA
Marka: VERNEL MAX

Vernel Max 1440 ml Aromatherapy İlham Kaynağı

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir

 

Vernel Max Aromatherapy İlham Kaynağı içindeki Limon Yağı ve Vanilya Çiçeği kokusuyla zenginleştirilmiştir.
Limon Yağının taze kokusu zihninizi yumuşatır ve duyularınızı canlandırır.
Vernel Max Aromatherapy İlham Kaynağı ile yıkanmış kıyafetleriniz size canlandırıcı bir his verecek ve duyularınızı aktive edecektir. Yeni Vernel Max Aromatherapy Serisi ile 8 hafta süren mükemmel ferahlığın keyfini çıkarın.

Kullanım Talimatları:
Mükemmel sonuçlar için; Her zaman ürünlerin etiketinde belirtilen talimatlara uyun. Vernel Max sıvı çamaşır yumuşatıcının miktarını ayarlamak çok kolaydır.Doğru miktar için Vernel Max şişesinin kapağını kullanmanız yeterlidir. Kullanımdan önce Vernel Max sıvı çamaşır yumuşatıcıyı sulandırmayın. Yumuşatıcıyı doğrudan şişeden kapağa dökün ve sonra çamaşır makinesindeki yumuşatıcı bölümüne boşaltın. Eğer çamaşırlarınızda yumuşatıcı kalıntısı oluşursa, basitçe durulayınız. Yumuşak çamaşırlar için 24ml(makineden yıkama) Çok yumuşak çamaşırlar için 48 ml(makineden yıkama) Yumuşak çamaşırlar için 16ml(elde yıkama) Önyıkama yapmayınız. Makinenizi kapasitesinden fazla doldurmayın.

"

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız