Vernel Max Limon Yağı ve Vanilya 720 ml 30 Yıkama #30043123 | CarrefourSA
Marka: VERNEL MAX

Vernel Max Limon Yağı ve Vanilya 720 ml 30 Yıkama

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir

Limon Yağı & Vanilya Limon yağı ve vanilya çiçeklerinin keyifli kokusuyla duyularınızı yeniden harekete geçirin. Duyularınızı yolculuğa çıkarın. *100 gün boyunca dolapta muhafaza edildiğinde.

  • 100 güne* kadar kalıcı ferahlık

Vernel Max Aromatherapy - uyumun sırrı. Uçucu yağlar, şifalı bitkiler ve çiçek özleri yüzyıllardır ruhsal ve fiziksel sağlığa olan pozitif etkisiyle bilinmektedir. Vernel Max Aromatherapy ve Aromatherapy+ özel seçilmiş uçucu yağlarla bütün duyularınız için eşsiz bir deneyim sunar. Benzersiz formülü sayesinde yeni yıkanan kıyafetlerinizin benzersiz yumuşaklığı ve baştan çıkarıcı kokuları vücudunuzu ve ruhunuzu dinlendirir. 100 güne* kadar benzersiz kokuların tadını çıkarın! *100 gün boyunca dolapta muhafaza edildiğinde.

  • Uçucu yağlar

Uçucu yağlarla zenginleştirilmiş Vernel Max Aromatherapy çamaşır yumuşatıcısı, yeni yıkanan kıyafetlerinizin bedeninizde ve ruhunuzdaki duyusal etkisini artırır. Baştan çıkarıcı kokular sunar.

  • Doğru dozajlama

Her zaman ürünlerin etiketinde belirtilen talimatlara uyun. Vernel Max sıvı çamaşır yumuşatıcının miktarını ayarlamak çok kolaydır. Doğru miktar için Vernel Max şişesinin kapağını kullanmanız yeterlidir. Kullanımdan önce Vernel Max sıvı çamaşır yumuşatıcıyı sulandırmayın. Yumuşatıcıyı doğrudan şişeden kapağa dökün ve sonra çamaşır makinesindeki yumuşatıcı bölümüne boşaltın. 4-5 kg 24 ml: yumuşaklık ve koku için (çamaşır makinesi) 48 ml: daha fazla yumuşaklık ve koku için (çamaşır makinesi) >5,5 kg 55 ml: daha fazla yumuşaklık ve koku için (çamaşır makinesi) 10L 16 ml: yumuşaklık ve koku için (elde yıkama)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız