Vitoone 3 x Set Spot Led 3,5W GU10 2700K Ampul #30185596 | CarrefourSA
Marka: VITOONE

Vitoone 3 x Set Spot Led 3,5W GU10 2700K Ampul

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir

Ampuller kategorisinde yer alan aydınlatma noktasında oldukça kullanışlı yapıya sahip olan 3 x set spot LED 3,5W GU10 2700K kısılabilir ampul modeli klasik ampul görünümünü korur. Bünyesinde cıva buharı bulunmadığından kırılma durumlarında oluşabilecek cıva zehirlenmelerine sebebiyet vermez. 

Enerji Verimliliği Yüksek Spot LED 

50 Watt'lık enerjiye sahip akkor ampul modellerine oranla daha düşük enerji sarfiyatı sağlayan spot LED'ler beklemeye gerek duyulmadan açıldığı anda ışık yayar. Sıcak beyaz ışığı anında parlak bir şekilde yayan ampul, ortamın tamamına nüfuz ederek her köşenin aydınlanmasına katkı sağlar. İnce ve zarif bir tasarımla donatılan GU10 kapaklı LED ampul, sıcak ve konforlu aydınlatma sunar. Odaklanmış bir parlak ışık için tüm donanımlara sahip olarak tasarlanan ampul ister net ister kısılabilir şeklinde kullanılabilir.

Konforlu Işık Deneyimi 

Düşük enerji tüketimi ile yüksek verimlilik sağlayan spot ampulün giriş gücü 3.5 W olarak öne çıkar. Düşük Kelvin  (K) değerine sahip olarak tasarlanan ampul modelleri daha sıcak ışık verirken, Kelvin değerinin daha yüksek olduğu ampuller ışığın daha serin ve enerji verici olmasını sağlar.

  30185596 

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız