Vivident Full Fruit Mix Sakız Karışık Meyve Aromalı 96 G Şişe #30091918 | CarrefourSA
Marka: VIVIDENT

Vivident Full Fruit Mix Sakız Karışık Meyve Aromalı 96 G Şişe

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
28,20 TL

Vivident Fruit  Mix Sakız 96 G

 

Her yaştan insanın severek tükettiği sakızlar arasında en bilinen ve talep gören Vivident sakız için şimdi doya doya çiğneyebileceğiniz bir boyut haline getirilmiş özel bir ürün olan VİVİDENT FRUİT MEG sevdiğiniz ve güvenerek aldığınız bir ürün olarak sakız keyfinizi arttıracak bir ürün.

Gıda ve yemek malzemelerinin bulunduğu bölümdeki CarrefourSA reyonlarında sakızlar kısmında bulunabilecek bir ürün olan VİVİDENT FRUİT MEG keyif aldığınız sakız deneyimini daha uzun süreler boyunca yaşayabileceğiniz bir boyut ile satışa sunulmakta. İçerdiği meyve aromasının yoğun tadı ile her yaştan insan tarafından sevilen Vivident Fruit bu tattan vazgeçemeyenler için özel üretilmiş 100g lık Mega seçeneği ile sürekli sakız almak istemeyenlerin ve bu tada doyamayanların hizmetinde. Dolu dolu bir meyve keyfi yaşamak için denemeniz gereken bir ürün olarak bilindik bir sakız deneyiminden daha fazlasını sunuyor. Ekonomik fiyatı ile kullanıcı dostu bir ürün olan bu sakızların sevilen yoğunluktaki meyve tadını 100gr’lık özel boyutlarında doya doya yaşayabileceğiniz bir seçenek.

 

İçindekiler Bilgisi
Tatlandırıcılar (İzomalt, Sorbitoller, Ksilitol, Maltitoller, Aspartam, Asesülfam-K, Sukraloz), Sakız Mayası, Stabilizör (Gliserol), Meyve Suyu (Kavun, Limon, Frambuaz, Kivi, Karpuz, Çilek) (%3), Aroma Vericiler, Doğal Aroma Verici, Asitler (Malik Asit, Sitrik Asit), Maltodekstrin, Bitkisel Yağ (Hindistan Cevizi), Kıvam Arttırıcı (Gam Arabik), Bitki Ve Meyve Konsantreleri (Kırmızı Turp, Aspir, Siyah Havuç, Kiraz), Parlatıcı(Karnauba Mumu), Renklendiriciler (E160C, E120, E100, E133), Emülgatör (Soya Lesitini), Antioksidan (E321).

Alerjen Bileşenler
Soya ürünü içerir.

Menşei Ülke
TÜRKİYE

Muhafaza Şartları
Serin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz

Aspartam İçerir

Tatlandırıcı İçerir

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
PERFETTİ VAN MELLE GIDA SAN.VE TİC.A.Ş.-Barış, No:15, Gazi Sk. No:15, 34520 Kıraç / Esenyurt/Beylikdüzü

İşletme Kayıt No
TR-34-K-000868

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 185
Enerji (kj) 773
Yağ (g) 0.4
Doymuş Yağ(g) 0.4
Karbonhidrat (g) 74
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız