Vivident Full Fresh Sakız Nane Aromalı 96 G Şişe #30091917 | CarrefourSA
Marka: VIVIDENT

Vivident Full Fresh Sakız Nane Aromalı 96 G Şişe

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
28,20 TL

Gün içerisinde dişlerini fırçalama fırsatınız olmayabilir. Yediğiniz yemekler ve içecekler dişlere zarar verebilir. Vivident Full Fresh Nane Aromalı Sakız 96 G ağızda oluşabilecek plakları önleyerek dişlerinizi korumaya yardımcı olur. Ferahlık veren ürün, yemek sonrası ağızda oluşabilecek ve hem sizi hem çevrenizi rahatsız edebilecek kokuları önler. Bunun yanı sıra hoş bir koku da veren ürün, nane aromasına sahiptir. Güvenli kapağı sayesinde kendi kendine açılma riski bulunmayan ve hava geçirmediği için her zaman aynı tazelikte kalan ürün, temizlik hissini her an yaşamanıza olanak sağlar. Güneşten uzak yerlerde saklamanız önerilen ürünü ofisinizdeki masanızın üzerine bulundurarak her daim elinizin altında bulunmasını sağlayabilirsiniz. Trafikte daraldığınız zamanlarda size anlık ferahlık sağlayan draje, içi sıvı dolguludur. Üzerinde bulunan ve ferahlık veren parçacıklar sayesinde yaşadığınız zevkin uzun sürmesini sağlayan ürün, şeker içermez. Siz de günün her saati dişlerinizi korumak ve ferah bir nefese sahip olmak için, CarrefourSA reyonlarında sakızlar bölümünde yer alan ürünü hemen sepetinize ekleyip kolayca satın alabilirsiniz.
İçindekiler Bilgisi
Tatlandırıcılar (Ksilitol, Sorbitoller, Mannitol, Maltitoller, Aspartam,Asesülfam-K), Sakız Mayası, Stabilizör (Gliserol), Doğal Aroma Vericiler, Aroma Vericiler, Maltodekstrin, Nişasta, Yeşil Çay Ekstraktı,Kıvam Arttırıcılar (Selüloz Gam, Ksantan Gam, Gam Arabik), Emülgatörler (E473, Soya Lesitini), Bitkisel Yağ (Hindistan Cevizi), Parlatıcı (Karnauba Mumu), Antioksidan (E321), Renklendirici (E133).

Alerjen Bileşenler
Soya ürünü içerir.

Menşei Ülke
TÜRKİYE

Muhafaza Şartları
Serin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz

Aspartam İçerir

Tatlandırıcı İçerir

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
PERFETTİ VAN MELLE GIDA SAN.VE TİC.A.Ş.-Barış, No:15, Gazi Sk. No:15, 34520 Kıraç / Esenyurt/Beylikdüzü

İşletme Kayıt No
TR-34-K-000868

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 177
Enerji (kj) 755
Yağ (g) 0.1
Doymuş Yağ(g) 0.1
Karbonhidrat (g) 73
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız