Vivident Yeşil Nane Aromalı Sakız 67 G Şişe #30079900 | CarrefourSA
Marka: VIVIDENT

Vivident Yeşil Nane Aromalı Sakız 67 G Şişe

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
45,00 TL

adet

 

Rüzgar kadar ferah, nane kadar güzel kokmak için Vivident çiğneyin, gülümseyin. En özel sakızların ve en kaliteli nanelerin birleşiminden oluşan bu ihtişamlı ve uzun süren ferahlık artık daha fazla. Üstelik diş dostu. Vivident Bottle 65 g CarrefourSA aracılığıyla, uygun fiyat avantajıyla bir tıkla kapınızda! Dilerseniz ürünümüzü mağazamızdan da temin edebilirsiniz.

 

Sakız, çiklet ya da ciklet, çiğnemek için tabletler veya kısa şeritler halinde hazırlanan şekerli veya şekersiz ürün. Dişlerin sağlıklı kalması için şekersiz sakız çiğnenmesi önerilir. Günümüzde sakızların büyük çoğunluğu xylitol, sorbitol ve maltitol gibi maddeler ile tadlandırılır.

Şimdi siz de Vivident kalitesi ve lezzeti ile birleşen Vivident Xylit Star Wars sakız ile sağlıklı nefeslere sahip olabilirsiniz.

Vivident, ilk kez 1991 yılında Türk tüketicisiyle buluştu. Yeni ürünleriyle “ağız sağlığı ve bakımı“ konusunda öncü oldu. Dünyadaki yeniliklerin takipçisi olan Vivident, Türkiye’de birçok “ilk“e de imza attı: Akıllı kapaklı kutuda ilk sakız, dişlerin doğal beyazlığını koruyan ilk sakız, bitki özlü ilk sakız, meyve suyu içeren ilk sakız, ilk mikrodraje sakız, ilk sıvı dolgulu draje sakız ve ilk büyük şişe, ilk plastik kutulu ambalaj...

İçindekiler Bilgisi
Tatlandırıcılar (Ksilitol (%25), Sorbitoller, Mannitol, Maltitoller, Aspartam), Sakız Mayası, Doğal Nane Aroma Vericileri (%1,6), Aroma Vericiler (%1), Nişasta, Maltodekstrin, Stabilizör (Gliserol), Emülgatörler (Soya Lesitini, E473), Kıvam Arttırıcı (Selüloz Gam), Antioksidan (E321), Parlatıcı (Karnauba Mumu).

Alerjen Bileşenler
Soya ürünü içerir.

Menşei Ülke
TÜRKİYE

Muhafaza Şartları
Serin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz

Aspartam İçerir

Tatlandırıcı İçerir

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
PERFETTİ VAN MELLE GIDA SAN.VE TİC.A.Ş.-Barış, No:15, Gazi Sk. No:15, 34520 Kıraç / Esenyurt/Beylikdüzü

İşletme Kayıt No
TR-34-K-000868

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 172
Enerji (kj) 716
Yağ (g) 0.2
Doymuş Yağ(g) 0.2
Karbonhidrat (g) 69
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız