Voit Gymball Mavi Pompalı 55 cm #30191885 | CarrefourSA
Marka: VOIT

Voit Gymball Mavi Pompalı 55 cm

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir

Voit Gymball Mavi Pompalı 55 cm ile pilates/cimnastik yer hareketleri yaparak ve fiziksel uygunluğunuzu geliştirerek, kuvvetli bir kas yapısına ve düzgün bir postüre sahip olabilirsiniz. Gymball'ı kullanarak gerçekleştirdiğiniz fonksiyonel hareketlerle, özellikle karın, bacak ve kalça bölgesini etkili bir şekilde çalıştırarak, core bölgesi olarak tabir edilen ve iskelet sisteminizin dik bir şekilde durmasını destekleyen kas gruplarını destekleyebilirsiniz. 

Voit Gymball ile Mükemmel Bir Fiziğe Sahip Olun

Fiziksel egzersizlere vakit ayırmakta güçlük çekenlerin ya da spor salonlarının keşmekeşinden uzakta, dilediği yerde özgürce spor yapmak isteyenlerin kullanımına oldukça uygun olan ürün sayesinde, antrenman saatini, gününü ve yerini kendiniz belirleyebilirsiniz. Voit ile yaptığınız egzersizlerin tekrar sayısına bağlı olarak, alt ve üst vücut ekstremitesinde bulunan kas gruplarını da çalıştırarak daha sıkı bir forma sahip olabilirsiniz. 

Kolay ve Güvenli Kullanım Özellikleri

Voit Gymball dayanıklı malzemeden üretildi. Böylece egzersizleriniz esnasında baskıya maruz kalsa bile deforme olmaz. Yanında sunulan el pompası sayesinde, hava basıncını isteğiniz doğrultusunda ayarlayabilirsiniz. Vücut geliştirme aletleri reyonundan kolaylıkla temin edebileceğiniz ürünü dilerseniz hemen satın alabilirsiniz. 

30191885 

Taksitli alışveriş için sipariş tutarınız 200 TL ve üzerinde olmalıdır.

  • Kredi kartıyla yapılan satışlarda bilgisayarlara en fazla 6 Taksit, beyaz eşya ve elektrikli eşyalara en fazla 6 Taksit ve tabletlere en fazla 6 Taksit yapılmaktadır. Fiyatı 5.000 TL ve üzeri olan televizyon ve ses görüntü sistemlerine en fazla 4 Taksit, ürün fiyatı 5.000 TL’ye kadar olan televizyon ve ses görüntü sistemlerine ise en fazla 6 taksit yapılmaktadır.

Kampanyalar

  • Taksit ve Vade farkı uygulamalarında CarrefourSA’nın tek taraflı değişiklik yapma hakkı saklıdır. Yapı Kredi Bankası işlemleri 2 taksit +2 banka tarafından uygulanmaktadır. Akbank işlemleri 4 taksit 2 ay ertelemeli olarak uygulanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız