Wasa Kırmızı Biberli ve Krem Peynirli Sandviç 37 gr. #30008369 | CarrefourSA
Marka: WASA

Wasa Kırmızı Biberli ve Krem Peynirli Sandviç 37 gr.

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir

Kahvaltıların ve ara öğünlerin en pratik, en doyurucu ve en lezzetli yiyeceği Wasa Tatlı Biberli Peynir Sandviç, CarrefourSA kalitesi ve tazeliğiyle sizlerle buluşuyor.

Günün koşturmacası ve yoğunluğu içerisinde sık sık tüketilen kahvaltılık krakerler, Wasa Tatlı Biberli Peynir Sandviç ile hem daha lezzetli hem daha doyurucu hale geliyor. Zengin besin değerleri ile açlığınızı yatıştıracak ve lezzetiyle tadını damağınızda bırakacak bu sandviç, atıştırmalık konusundaki tüm bildiklerinizi değiştirecek.

Wasa kıtır krakerlerinin arasında enfes krem peyniri ile tatlı biber yer alıyor. Bu sandviçi, kahvaltıların yanı sıra, tüm ara öğünlerde de severek tüketecek ve açlık hissettiğiniz her an elinizin altında bulmak isteyeceksiniz. Misafirlerinize de çayın yanında ikram edebileceğiniz Wasa Tatlı Biberli Peynir Sandviç ile değişik sunumlar hazırlayabilirsiniz.

Sporcular ve diyet yapanlar için gün boyunca yanlarında taşıyabilecekleri, doyurucu, dengeli ve lezzetli bir alternatif olan Wasa Tatlı Biberli Peynir Sandviç, öğrencilerin beslenme çantalarında da başköşeye oturacak.

Nerede, hangi saatte, neyle meşgul oluyorsanız olun; gün boyunca karnınız her acıktığında tüketebileceğiniz, sağlığından ve lezzetinden vazgeçemeyeceğiniz Wasa Tatlı Biberli Peynir Sandviç’i hemen sepetinize ekleyebilir ve kolayca satın alabilirsiniz.

 


Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız