Whiskas Kuzulu Havuçlu Kedi Maması 4x100 Gr #30008046 | CarrefourSA
Marka: WHISKAS

Whiskas Kuzulu Havuçlu Kedi Maması 4x100 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir

Whiskas Kuzulu Havuçlu Kedi Maması 4x100 g

Whiskas Kuzu Havuç 4 Pkt 400gr yetişkin olan kedileriniz için özel içeriğe sahip tam mamadır. Dört farklı 100 gramlık paketler halinde farklı et çeşitleri bulunmaktadır. Tavuk eti, sığır eti, hindi eti ve kuzu eti çeşitlerinden oluşmaktadır. Gravy sosu ile birlikte kedileriniz için lezzetli bir mama olarak sunulmaktadır. Et çeşitlerine lezzet katan Gravy sosu ile birlikte kedileriniz için besleyici bir öğün olarak mamaları hazır hale getirmektedir. CarrefourSA pet shop reyonlarında bulabileceğiniz ürünler ile kedileriniz için besleyici öğünler sunarken gelişimini de desteklersiniz.

Whiskas Kuzu Havuç 4 Pkt 400gr yaş mama olarak hazır halde sunulmaktadır. Dört farklı paket içeriğine sahiptir. Birinci paket ile gravy sosu ile tavuk eti ve yeşil bezelye içeriği sunulur. İkinci paket içeriğinde soslu sığır eti, üçüncü paket ile soslu hindi eti bulunur. Dördüncü pakette ise soslu kuzu eti ve havuç bulunmaktadır. Bunlara ek olarak her bir paket içeriğinde besleyici ve doyurucu olan tahıl, mineral ve şeker katkıları bulunur. Besleyici özelliklerine ek olarak sindirimi kolaylaştırıcı etkileri de bulunmaktadır.

 

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız