Whiskas Ödül Maması 60 g Tavuk Peynir #30091366 | CarrefourSA
Marka: WHISKAS

Whiskas Ödül Maması 60 g Tavuk Peynir

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Kedilerinizi eğitirken size yardımcı olacak, lezzetli ve besleyici bir mamadır. Kediniz dışı çıtır çıtır kabukla sarılı içi yumuşak, iştah açıcı bu mamaya bayılacak. Whiskas Ödül Maması Tavuk Peynir CarrefourSA aracılığıyla, uygun fiyat avantajıyla bir tıkla kapınızda! Ayrıca ürünümüzü CarrefourSA reyonlarından da bulabilirsiniz.

Kediniz dışı çıtır çıtır kabukla sarılı içi yumuşak, iştah açıcı bu mamaya bayılacak. Whiskas® Temptations, tazeliğini koruması için folyo ambalajda bulunmakta ve değişik lezzette aromalar içermektedir. Ha, bu arada kediniz tamamen sütten kesilene kadar ona Whiskas® Temptations vermeyin. Kedinizi heyecan içerisinde bırakabilecek bir şeydir. Kedinizi oyun oynamaya, egzersiz yapmaya ve genel anlamda iyi hissetmeye teşvik eder. Kedinizin kedi nanesinden kaynaklanan heyecanı çoğunlukla birkaç dakika sürer. Sonrasında, bitkinin içinde bulunan ve reaksiyonu tetikleyen kimyasala alışır. Bunun tamamen yol olması bir saat kadar alır ve sonrasında yeniden kedi nanesi için çıldırmaya başlar!

WHISKAS® markası 1958'den beri kedi maması üretiyor ve tüm ürünlerinde bu deneyimden yararlanıyor. Sadece lezzetli ürünler geliştirmekle kalmıyor, aynı zamanda tüm kedilerin sağlıklı ve mutlu yaşamaları için gayret gösteriyor. WHISKAS® markası, yaşam yolculuklarının tamamında kedilere eşlik ediyor – kediniz Whiskas ile birlikte büyürken, Whiskas da sürekli olarak beslenme ve bakım hizmetlerini geliştirmenin yollarını arıyor. WHISKAS® insanların kedilerini ne kadar çok sevdiklerini biliyor ve anlıyor ve aynı şekilde hissediyorlar.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız