Whiskas Sardalya Ve Ton Balıklı Kedi Maması 400 Gr #30013583 | CarrefourSA
Marka: WHISKAS

Whiskas Sardalya Ve Ton Balıklı Kedi Maması 400 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Son 480 adet
79,90 TL

adet

Whiskas Sardalya ve Ton Balıklı Kedi Maması 400 g

Kedilerin en çok sevdiği ve kedi sahiplerinin en çok tercih ettiği ürünler arasında bulunan sardalya konserveleri arasında WHISKAS KONS. 400 GR SARDALYA TON sayesinde kedilerine ziyafet çekmek isteyenlerin güvenle alabileceği sağlıklı ve güzel ürünler sunuyor.

Kedilerin sağlıklı ve enerjik olmaları için önemli olan mama tercihi için güvenle seçebileceğiniz WHISKAS KONS. 400 GR SARDALYA TON Petshop bölümündeki kedi yaş mama reyonunda hizmete sunuluyor. Tüylü dostlarınızın çok seveceği bu mama ekonomik fiyatı sayesinde de en çok tercih edilen ürünler arasında. Hayvan dostlarına gereken önemi gösterenlerin tercihi olan mamalar kedilerin sağlıklı ve mutlu bir yaşam sürmelerinde en büyük yardımcınız olacak. Kedi sahipleri tarafından güvenle tercih edilen bu ürün kediler için de en beğenilen yiyecekleri olma yolunda. Ekonomik ve güvenilir yapısı sayesinde uzun süren mama arayışlarında vazgeçilmez bir tercih olan whiskas konserve mamaları ülkemizde de kendi sahiplerinin uzun süredir güvenle kullandıkları bir ürün.

Kedinizi mutlu edecek bu ürüne uzun raf ömrü ve ekonomik fiyat avantajıyla şimdi kolayca erişebilirsiniz.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız