Whiskas Tavuklu Kedi Maması 100 Gr #30008071 | CarrefourSA
Marka: WHISKAS

Whiskas Tavuklu Kedi Maması 100 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
12,10 TL

Whiskas Tavuklu Kedi Maması 100 g

Evinizin kıymetlileri dört ayaklı dostlarımız için beslenmek çok önemlidir. Sağlıklarını koruyacak, besleyici ve lezzetli mamaların başında Whiskas tavuklu 100 g geliyor. Sindirimi kolay ve cezbedici tadı ve kokusu sayesinde kedilerinizin asla hayır diyemeyeceği bu lezzetli mama raflarda sizi bekliyor.

Sadece evinizde hayatı sizinle paylaşan kedileriniz değil, sokakta yaşayan minik dostlarımız için de beslenmek ve sağlıklı olmak çok önemlidir. Uygun fiyatı ile onlarında bu lezzete doymasını sağlayabilirsiniz.

Whiskas tavuklu 100 g kedi mamasını mama kabına koyduğunuz anda cezbedici tavuk kokusu ile kedinizi olduğu noktadan hızla mama kabının başına getirecektir. İster günlük mama ister ödül maması olarak kullanın kedilerinizi mutlu etmenize yetecektir. Kolay sindirilebilir yapısı, besleyici içeriği ile mama tercihlerinizin başında whiskas tavuklu kedi maması yer alacaktır.

Marketlerinizin petshop bölümünde bulunan kedi yaş mamaları reyonunda kediniz için en lezzetli whiskas tavuklu yaş mama minik dostlarınızın beğenisine sunulmuştur.

Kolay açılabilen ambalajı ile mamada daha sonra kullanıma olanak veren kilitli ağız yapısı mevcuttur. Bu ağız yapısı ile tazeliğini uzun süre taşıyan ve kokusunu dışarıya vermeyen mama ambalajına sahip olursunuz.

 

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız