Whiskas Tavuklu Konserve Kedi Maması 400 Gr #30006653 | CarrefourSA
Marka: WHISKAS

Whiskas Tavuklu Konserve Kedi Maması 400 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Son 146 adet
79,90 TL

adet

Whiskas Tavuklu Konserve Kedi Maması 400 g

Evinizin kıymetlileri dört ayaklı dostlarımız için beslenmek oldukça önemlidir. Sağlıklarını koruyabilen ve aynı zamanda besleyici ve lezzetli mamaların başında Whiskas Tavuklu Konserve 400 g geliyor. Sindirimi çok kolay ve eşssiz tadı sayesinde kedilerinizin yiyebileceği bu lezzetli mama sizi bekliyor.

Whiskas Tavuklu Konserve 400 g kedi mamasını mama kabına koyduğunuz an cezbedici tavuk kokusu sayesinde ile kedinizi olduğu noktadan hızla mama kabının başına koşarak getirecektir. İster günlük mama olarak ister ödül maması olarak kullanın. Kolay sindirilebilir yapısı ve besleyici içeriği ile mama tercihlerinizin başında whiskas tavuklu kedi maması yer alacaktır.

Kolay açılabilen konserve ağzı ile mamayı taptaze şekilde istediğiniz zaman açıp kedinize verebilirsiniz. Bu ağız yapısı ile tazeliğini uzun süre taşıyan ve kokusunu dışarıya vermeyen mama ambalajına sahip olursunuz.

CarrefourSA mağazalarında kendi ürünleri olan Whiskas markalı ürünlere kolaylıkla ulaşabilir ve satın alabilirsiniz.

CarrefourSA mağazalarında petshop bölümünde bulunan kedi yaş mamaları reyonunda kediniz için en lezzetli whiskas tavuklu yaş mama minik dostlarınızın beğenisine sunulmuştur. Bu kedi maması ürünlerine en uygun fiyatlara sahip olabilirsiniz.

 

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız