Yedigün Portakal Meyveli Gazoz Pet 1 lt #30074722 | CarrefourSA
Marka: YEDIGÜN

Yedigün Portakal Meyveli Gazoz Pet 1 lt

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
30,00 TL

adet
Yedigün Portakal Meyveli Gazoz Pet 1Lt

Sıcak yaz günlerinde serin bir içecek için tercih edilebilecek portakal meyveli gazoz ürünü olarak Yedigün gerçek portakal aroması ile eşsiz bir lezzet sağlıyor. Yedigün markası klasik hale gelen portakallı ve keyifli ürünü olan Yedigün Portakal Meyveli Gazoz Pet 1Lt sayesinde sofralara serin bir lezzet katarken, gün içerisinde istediğiniz her zaman tüketilebilecek bir içecek sağlıyor. Yedigün marka gazoz ürünlerini CarrefourSA reyonlarında her zaman bulabilirsiniz.

CarrefourSA mağazalarında İçecekler reyonu içerisinde Gazlı İçecekler arasında bulunmakta olan Yedigün Portakal Meyveli Gazoz Pet 1Lt ürünü, gerçek portakal aroması ile birlikte doğru bir seçenek sağlıyor. Özellikle buzdolabında muhafaza edildikten sonra soğuk bir şekilde tüketilebilen veya buz eklentisi ile birlikte meyve tadını ve asit tadını tam olarak tamamlayan bu ürün, içeriğinde şeker ve glikoz bulundurur. Besleyici bir özelliğe sahip olan bu ürün, serinletici özelliği ile birlikte yemeklerin yanında vazgeçilmez bir lezzet sağlar. Öğlen ve akşam yemeklerinde ve piknik sofralarında mutlaka özel bir yere sahip olan bu ürünü yaz aylarında tek başına balkon veya terasta dinlenirken de içebilirsiniz.

İçindekiler Bilgisi
SU, ŞEKER (Ş)* VEYA FRUKTOZ-GLUKOZ ŞURUBU (F)*, MEYVE SUYU KONSANTRESİ, KARBONDİOKSİT, ASİTLİK DÜZENLEYİCİ (SİTRİK ASİT), KORUYUCU (POTASYUM SORBAT), AROMA VERİCİ (PORTAKAL AROMASI), ANTİOKSİDAN (ASKORBİK ASİT), KIVAM ARTTIRICI (GAM ARABİK), TATLANDIRICILAR (ASESULFAM K, SUKRALOZ), RENKLENDİRİCİLER (BETA-APO-8?KAROTENAL, BETA-KAROTEN

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
SERİN VE KURU YERDE MUHAFAZA EDİNİZ.

Kullanım Talimatı
Soğuk İçiniz.

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Pepsı-Cola Serv.Ve Dağ.Ltd.Şti.

İşletme Kayıt No
TR-59-K-001811

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 31 2
Enerji (kj) 130 2
Karbonhidrat (g) 7.5 3
Şekerler (g) 7.4 8
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız