Yumoş Extra Yumoş Doğal Özler Konsantre Çamaşır Yumuşatıcısı Hassas Ciltler İçin 1200 ml 50 Yıkama #30298368 | CarrefourSA

Yumoş Extra Yumoş Doğal Özler Konsantre Çamaşır Yumuşatıcısı Hassas Ciltler İçin 1200 ml 50 Yıkama

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
124,90 TL

Yumoş Doğal Özler Konsantre Çamaşır Yumuşatıcısı Hassas Ciltler, özel olarak geliştirilen hipoalerjenik formülü ile giysilerinizi yumuşacık yaparken onlara ihtiyacı olan bakımı sunar ve hassas cildinize özen gösterir. Doğal Özler serisinin özel formülü, dermatolojik olarak test edilmiştir. Boya ve klor içermez, deterjanın etkisini nötralize ederek giysilerinizi yumuşacık yapar. Yumoş Extra Doğal Özler Serisi, giysilerinize eşsiz bakım sağlarken cildinize de özen gösterir. Dermatolojik olarak test edilmiş formülü ile çocuk, bebek giysilerinde ve hassas ciltlerde kullanıma uygundur. Yumoş kalitesini deneyimleyin! Çamaşır yumuşatıcı kullanmak çamaşırlarınızı mis gibi kokutmak, yumuşatmak ve canlı renklerini korumakla kalmaz, aynı zamanda kumaşlardaki statik elektriği azaltarak ütülemeyi de kolaylaştırır. Çamaşırlarınızı ister elde, ister makinede yıkıyor olun, çamaşır yumuşatıcıyı durulama sırasında ekleyin. Çamaşır makinenizde ne yıkıyor olursanız olun, mutlaka tam olarak doldurun. Böylece daha az su kullanarak tek seferde hem bütçenizi hem doğayı hem de çamaşır makinenizi korumuş olursunuz. Çamaşırlarınızın yumuşacık dokularını korumasını istiyorsanız, onları yıkarken sıcak su yerine ılık su kullanın. Durulamayı ve çalkalamayı ise soğuk suyla yapın. Çamaşırlarınıza uzman bakım yapmak istiyorsanız, onları asla aşırı kurutmayın. Aşırı kurutma, gereksiz enerji harcamasının yanı sıra elbiselerinizi tüylendirip yıpratabilir. Çamaşırlarınızı açıkta kurutuyorsanız, kesinlikle gölge ve rüzgarlı bir alanı tercih etmelisiniz. Direkt güneş ışığına maruz kalan çamaşırlar canlı renklerini ve yumuşacık dokularını kaybedeceklerdir. Boya ve klor içermez. Deterjanın etkisini nötralize ederek giysilerinizi yumuşacık yapar. Hipoalerjenik formülü ile hassas ciltler için kullanıma uygundur Dermatolojik olarak test edilmiştir Kaliteli kullanım deneyimi Yumoş Extra ile yarım kapak yeter!

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız