Yumoş Sıvı Deterjan Renkliler İçin Canlandırıcı Bakım 2520 ml #30306005 | CarrefourSA
Marka: YUMOS

Yumoş Sıvı Deterjan Renkliler İçin Canlandırıcı Bakım 2520 ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Son 85 adet
189,90 TL 151,92 TL

CarrefourSA Kart İle
adet

"Doku ve renk canlandırmada Yumoş Deterjan’dan daha iyisi yok!*

Zamanla yıpranan giysilerin eskisi gibi canlı renklere sahip olmayabilir ya da dokuları ilk günkü gibi kalmayabilir. Giysilerine iyi bakmaya özen gösterenlerdensen sana harika bir çamaşır deterjanı önerimiz var. Yumoş’un renkli giysilere özel sıvı bakım çamaşır deterjanı ile giysilerinin ilk günkü gibi canlı renklere ve dokulara sahip olmasını istemez misin? Üstün bakım performansı ile Yumoş deterjan, kısa programda bile etkili formülüyle dokuları hızlıca sararak canlandırıcı bakım sağlar. Yumoş sıvı bakım çamaşır deterjanı, içerdiği Pro-Care teknolojisi sayesinde giysilerinin renklerinin ilk günkü canlılığını korumasına yardımcı olan bir sıvı çamaşır deterjanıdır. Yumoş renkliler için deterjan ile giysilerin, renkleri solmadan uzun süre seninle kalır. Yumoş sıvı bakım çamaşır deterjanı, giysi bakımında favorilerin arasına girecek çünkü doku ve renk ondan daha iyisi yok!*

 

Üstün renk bakımının yanı sıra Yumoş deterjan, kısa programda bile etkili formülü ile giysilerinin renklerini canlandırır ve dokularını gençleştirir. Pro-Care teknolojisi ile giysilerinin kumaşlarına üstün koruma sağlayan Yumoş renkliler için sıvı deterjanı ile giysilerin uzun süre yeni gibi kalır. Giysilerinde derinlemesine temizlik sağlayan Yumoş renkli sıvı bakım deterjanı; klor, paraben ve boya içermez. Giysilerine ihtiyacı olan bakımı sağlayan Yumoş renkliler için sıvı deterjan, giysilerini renk ve dokularını koruyarak derinlemesine temizler. Giysilerinin renklerini canlandırma ve dokularını gençleştirmede üstün performansa sahip Yumoş renk canlandıran deterjanı sen de dene, giysilerin uzun süre seninle kalsın!

 

Şeffaf formülü sayesinde Yumoş sıvı deterjan, giysilerinin üstünde kalıntı bırakmaz. Renkli giysilerin üzerindeki deterjan kalıntılarına son! Giysilerinin ihtiyacı olan bakım ve derinlemesine temizlik deneyimini Yumoş Deterjan ile keşfetmeye hazır mısın?

 

Kullanım:

Yumoş Deterjan kullanırken, ana deterjan gözüne 1 yıkama ve az kirli giysiler için 60 ml koyabilirsin.

2-3kg = 60 ml , 4-5 kg= 80 ml

 

*Standart renkli kumaşlarla, aynı amaca hizmet eden ürünlerle yapılan test sonuçlarına göre.

Kısa programda etkili: 30 derecede, hızlı&günlük (~28 dakika) programıyla gerçekleştirilen test sonuçlarına göre.

İçindekiler:

%5-15: Anyonik Aktif Madde <5%: Noniyonik Aktif Madde, Sabun, Polikarboksilat, Fosfonat, Enzim, Methylisothiazolinone, Chloromethylisothiazolinone, Parfüm, Benzyl Salicylate, Citronellol, Hydroxycitronellal, Linalool•               Doku ve renk canlandırmada daha iyisi yok!* Doku ve renk canlandırma teknolojisi ile giysilerinin renklerini ve dokularını korur, solan renkleri ve dokuları canlandırmaya yardımcı olur.

•             Kısa programda bile etkili formülüyle ilk dakikadan itibaren dokuları hızlıca sararak giysilerinin dokularını gençleştirir, renklerini canlandırır.

•             Renkli giysiler için özel olarak geliştirilen formulü, Pro-Care teknolojisi ile giysilerinin liflerini sararak dokusunu korur.

•             Sahip olduğu şeffaf formülü sayesinde giysilerinin üstünde kalıntı bırakmaz.

•             İçeriğindeki eşsiz Yumoş kokusu sayesinde, giysilerinde ferah ve temiz bir koku bırakır.

•             Klor, paraben ve boya içermez."

 

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız