Kemal Kükrer Elma Sirkesi Cam 500 ml #30091934 | CarrefourSA

Kemal Kükrer Elma Sirkesi Cam 500 ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
54,90 TL

adet
K. Kükrer Elma Sirkesi Cam 500 ml

Ketçap, mayonez ve soslar reyonundan K. Kükrer Elma Sirkesi Cam 500 ml ürününü kolayca bulabilirsiniz. Elma sirkesi kullanımı günümüzde artış göstermiştir. Bunun ilk nedeni sağlık için faydalarıdır. Elma sirkesini salata sosu olarak kullanarak salataların daha lezzetli olmasını sağlayabilirsiniz. Mide dostu olduğu bilinen sirkenin sindirimi kolaylaştırdığı ve kilo vermeyi hızlandırdığı biliniyor. Ayrıca suyun içine bir miktar atılarak da tüketilebilir. Vücutta detoks etkisi yaratan sirke antioksidan özelliği gösterir. Sirkenin kullanım alanları son derece geniştir. Kozmetik sektöründe kendine ciddi bir yer bulmaktadır. Öncelikle saç bakımında tercih edilen bir gıda çeşididir. Saçlarınızı yıkadıktan sonra durulama suyunun içine yarım fincan sirke koyduğunuzda bu suyla saçlarınızı son kez duruladığınızda saç kremi etkisini hissedeceksiniz. Bu işlem sonrası saçlarınız parlayacak ve yumuşaklık kazanacaktır. CarrefourSA reyonlarında bulunan elma sirkesinin faydalarından sizler de yararlanabilirsiniz.

Salata sosları reyonunda yer alan K. Kükrer Elma Sirkesi Cam 500 ml cilt bakımı için de etkili bir üründür. Cildinizdeki lekeler canınızı sıkıyorsa çok düşünmeden sirke ve su karışımını geceleri yüzünüze sürebilirsiniz. Cilt ve vücut sağlığı için ilgili reyonlardan elma sirkesi satın almak için hemen ürünü sepetinize ekleyebilirsiniz.

İçindekiler Bilgisi
Elma sirkesi(koruyucu sodyum metabisülfit)

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin yerde ve ağzı kapalı olarak muhafaza ediniz.

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Ajinomoto İstabul Gıda San. Ve Tic. Ltd. Şti.

İşletme Kayıt No
TR-26-K-002041

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 7
Enerji (kj) 29
Karbonhidrat (g) 1.8
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız