Koroplast Buzdolabı Poseti Büyük Boy 4 Al 3 Öde #30076756 | CarrefourSA
Marka: KOROPLAST

Koroplast Buzdolabı Poseti Büyük Boy 4 Al 3 Öde

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
128,90 TL

1,61 TL / Adet

adet
KOROPLAST BUZDOLABI POŞETİ 3+1 BÜYÜK

Sebze tüketirken mevsiminde yetişmiş olanları tercih ediyorsanız, muhtemelen kış hazırlıkları yapanlar arasında yer alıyorsunuz. Sevdiğiniz sebzelerin mevsimi geldiğinde ve fiyatları da uygun olduğunda bolca satın alarak KOROPLAST BUZDOLABI POŞETİ 3+1 BÜYÜK ile dondurucu bölmesinde saklayabilir ve dilediğiniz zaman tüketme şansına sahip olabilirsiniz. Ev düzeni ve züccaciye reyonlarının vazgeçilmez ürünlerinden olan bu poşetler CarrefourSA reyonlarında mutfak ürünleri bölümünde yiyecek koruyucular arasında yer alıyor. Gıda ile doğrudan temas eden bu ürünler Koroplast teknolojisi ile el değmeden üretiliyor.

KOROPLAST BUZDOLABI POŞETİ 3+1 BÜYÜK buzdolabı poşetini sık kullananlar için ekonomik bir ürün olması ile dikkat çekiyor. 3 kutu fiyatına 4 kutu satın almanıza olanak veren bu ürünün içinde 30X45 cm boyutuna sahip 80 adet buzdolabı poşeti yer alıyor. Ölçüsünün büyük olması daha fazla ürünü tek poşette saklama olanağı vermesi bakımından kalabalık aileler için pratiklik sağlıyor. Bu poşetler içinde yalnızca sebzeler değil et ürünleri de muhafaza edilebiliyor. Sızdırmayan bir yapıya sahip olan bu poşetleri, dondurucu bölmesi dışında da rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız