Lezita Tabaklı But Izgara Derisiz Kg #30064285 | CarrefourSA
Marka: LEZITA

Lezita Tabaklı But Izgara Derisiz Kg

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
193,90 TL 189,90 TL

CarrefourSA Kart İle
kg
Lezita Tabaklı But Izgara Derisiz kg

 

Tavuk, et ürünleri içerisinde düzenli bir şekilde tüketmeniz gereken ve diğer et ürünlerine göre daha uygun fiyatlı içeriği ile birlikte daha ekonomik bir tüketim sağlayan ürünler içerisinde bulunuyor. Tavuk yemeklerini sağlayabilmeniz için kullanabileceğiniz farklı seçeneklerden biri olarak Lezita Tabaklı But Izgara Derisiz ürünü, lezzetli yemek tarifleri sağlayabilmeniz için paket ile birlikte yeterli bir kullanım ölçüsü oluşturuyor. Lezita tavuk ürünlerini CarrefourSA reyonlarında her zaman bulabilirsiniz.

CarrefourSA mağazalarında Et, Şarküteri, Balık reyonu içerisinde Kümes Hayvanları bölümünde ulaşabileceğiniz Lezita Tabaklı But Izgara Derisiz ürünü, farklı tarifler ile birlikte tüketim sağlayabilmeniz için paket içeriğinde derisiz but ürünleri sağlıyor. Tavuk yemekleri oluştururken kullanabileceğiniz en lezzetli kısımlardan biri olan but ürünleri ile birlikte istediğiniz şekilde fırın yemekleri, ocakta hazırlayabileceğiniz tavuk lezzetleri veya ızgaralar sağlayabilirsiniz.

Doğal ve lezzetli bir yağ içeriğine sahip olan, protein ve faydalı mineral içerikleri ile birlikte sağlıklı tüketim oluşturan bir tavuk lezzeti için hem çocuklarınız ve aileniz ile oluşturacağınız sofralarda hem de misafir sofralarınızda bu ürünü tercih edebilirsiniz.

 

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız