Okey Rötar 10'lu Paket #30093333 | CarrefourSA
Marka: OKEY

Okey Rötar 10'lu Paket

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Son 5 adet
279,90 TL

27,99 TL / Adet

adet
Okey Rötar

Okey Rötar kullanıcıları tarafından oldukça beğenilen bir üründür. Geciktirici bir etkisi vardır. Bu sayede erkeği yavaşlatır. İlişki sırasında heyecan ve zevkin daha uzun sürmesini sağlar. Ürün sorunsuz bir cinsel hayat sunar. Okey Rötar müşterilerinden tam not almayı başaran bir üründür. Cinsel hayatında sorun yaşayan erkeklere uygundur. Erken boşalma sorunu yaşayan erkekler rahatlıkla kullanabilir. Geciktirme sağladığından keyifli bir ilişki imkanı sunar. Okey rötar ürünü her zevke ve tercihe uygundur. Zevkin doruklara tırmanmasına yardımcı olur. Ürünü kullananlar oldukça memnundur. Okey Rötar ürününü CarrefourSA reyonlarından kolaylıkla satın alabilirsiniz.

Okey markası ürettiği ürünlerle müşterilerinden tam not almayı başarıyor. Markanın yeni ürünlerinden Rötar gecikmeyi engelleyici bir özelliğe sahiptir. Böylece cinsel ilişki sırasında partnerlerin ortak zevk almasını sağlar. Ayrıca bu heyecanın uzun sürmesine de yardımcı olur. Ürünün sağladığı avantajlar sayesinde oldukça tercih edilir. İlişki sırasında sorunsuz bir performans sunar. Geciktirici etkisi erkeği yavaşlatır. Erkeğin performansını arttırır. Her iki tarafın da sorunsuz bir ilişki yaşamasını sağlar. Okey Rötar ürününü her yer de kolaylıkla bulabilmek mümkündür.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız