Şöbiyet kg #20000014 | CarrefourSA

Şöbiyet kg

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
299,00 TL

kg
Şöbiyet kg

 

Ülke olarak şerbetli tatlılara ciddi anlamda rağbet gösteriyoruz. Ancak bu tatlılar içinde baklava ve türevleri ayrı bir yere sahip. Unlu mamuller ve tatlılar reyonundan satın alabileceğiniz ŞÖBİYET baklava ailesinin bir üyesi olarak kabul ediliyor. Evde yapma zahmetine girmeden ve yorulmadan dilediğiniz miktarda satın alarak bu ürünü kendiniz tüketebilir ya da konuklarınıza ikram edebilirsiniz. Güzel bir yemeğin ardından sofranızı taçlandıracak bir lezzet olarak şöbiyet sunmayı tercih edebilirsiniz. Konuk olacağınız arkadaşlarınıza ya da diğer yakınlarınıza giderken tatlı işini ev sahibine bırakmayarak şöbiyetinizle gitmeyi seçebilirsiniz.

ŞÖBİYET incecik baklavalık yufkaların arasına kaymak konularak hazırlanıyor ve üzerine genellikle Antep fıstığı serpiliyor. Kullanılan yağla birlikte lezzeti katlanan bu nefis tatlı, midye dolma şeklinde yarı açık bırakılıyor. Taze olarak tüketildiğinde lezzeti daha çok hissedilecek olan bu ürün çıtır dış yufkaları ve yumuşacık kaymaklı iç kısmı ile farklı bir lezzet olarak çok seviliyor. Baklavaya ve diğer şerbetli tatlılara kıyasla daha hafif bir tatlı olması da ülkemizde şöbiyetin yaygın şekilde tüketilmesi üzerinde önemli bir rol oynuyor.

 

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kj) 16
Yağ (g) 18.2 26
Doymuş Yağ(g) 10.4 52
Karbonhidrat (g) 37.4 14
Şekerler (g) 12.8 14
Protein (g) 3.7 7
Tuz(g) 0.3 5
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız