Tat Zeytinyağlı Fasulye 380 G #30079145 | CarrefourSA
Marka: TAT

Tat Zeytinyağlı Fasulye 380 G

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
59,90 TL

adet
Tat Zeytinyağlı Fasulye 380 Gr

Gıda ve yemek malzemeleri bölümünde hazır yemeklerden sofranıza en uygun olanları seçebilirsiniz. Tat zeytinyağlı fasulye 380 gr ile harika sofralar hazırlayabilir ve kısa sürede masanızı hazır duruma getirebilirsiniz. Bazı acil durumlarda yemek hazırlama işlemleri yetişmeyebilir. İş dönüşü yorgunluğunuzun üstüne yemek hazırlamak yerine hazır yemek tercihinde bulunmak daha uygun bir seçim olabilir. Dar zamanlarda hazır yemekler ile sofralarınızı donatmanız için Tat markasına ait yemek seçeneklerinden yararlanabilirsiniz. Tat hazır yemeklerinden taze fasulyeler en çok tercih edilen yemekler arasında yer alır. Kültürümüzü en iyi yansıtan zeytinyağlı yemeklerin özlemini çektiğinizde hemen bir Tat ürününü satın alıp lezzetleri keyfinizde tatmaya başlayabilirsiniz. CarrefourSA reyonlarına satışta olan taze fasulyelerle kısa sürede ev yemekleri hazırlayabilirsiniz.

Çorbalar ve hazır yemekler reyonundan Tat zeytinyağlı fasulye 380 gr satın aldığınızda tek yapmanız gereken kutuyu açıp servise hazırlamaktır. Yemekler servise hazır durumda olduğundan acil durumlarınızda ilgili reyondan ihtiyacınıza göre seçimler yaparak günü kurtarabilirsiniz. Tat markasının hazır ürünleri ev yemeklerini aratmayacak lezzettedir. Ürünü temin etmek için belirtilen reyonlara girerek sepetinize eklemeye başlayabilirsiniz.


Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız