Arifoğlu Susam 80 G #30095348 | CarrefourSA
Marka: ARİFOĞLU

Arifoğlu Susam 80 G

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
40,90 TL 30,68 TL

CarrefourSA Kart İle
adet
30095348 - Arifoğlu Susam 80 g

Özellikle ev hanımlarımızın ve aşçılarımızın simit, börek ve çörek gibi yiyeceklerde kullandığı, sağlıklı yaşayan ve lezzeti deneyimlemeyi seven bireylerin ise yanından ayırmadığı sağlıklı Arifoğlu Susam, 80 gramlık kolay açılabilir paketiyle, şimdi sipariş ettiğiniz takdirde CarrefourSA’dan kapınıza kadar geliyor.

Daha çok Akdeniz Bölgesi’nde yetiştirilerek üretilerek satışa sunulan ve baharat reyonlarındaki yerini alan Arifoğlu Susam, değirmenden en taze haliyle sofralarınıza kadar ulaştırılır. Özenle paketlenerek siparişe hazır hale getirilen bu ürün, sokaktaki satıcılardan tutun da lüks pastanelere kadar satılan, bir bardak çayın yanında afiyetle yediğimiz simitlerin olmazsa olmazıdır. Bizim topraklarımızın en güzel atıştırmalığı olan simidi, simit yapandır. Olduğu gibi yenildiğinde de çok fazla faydaları bulunan bir baharattır susam. Akdeniz’in eşsiz doğası ve verimli topraklarında üretilen bu doğal ürünleri mutlaka keşfedin.

CarrefourSA’nın Gıda ve Yemek Malzemeleri reyonlarının Şeker, Tuz ve Baharat bölümünde bulabileceğiniz bu ürünlerinin büyük bir kısmı, 70 yıldır herkesin güvenle tüketebileceği doğal lezzetleri sofralara sunmak üzere çalışan Arifoğlu Baharat markasına ait ürünlerdir. Bu ürünlerden biri olan Arifoğlu Susam’ı sepetinize ekleyebilir ve bu ürünün lezzetini deneyimleyebilirsiniz. İster kredi kartınızla (online) çevrimiçi olarak, ister kapıda kredi kartı veya nakit ödeme seçeneğini kullanın.

İçindekiler Bilgisi
Susam (Tohum)

Alerjen Bileşenler
Susam İçerir.

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Rutubetsiz, Kuru, Serin ve Işık Almayan Yerlerde Ağzı Kapalı Olarak Muhafaza Ediniz.

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Arpaş Arifoğlu Paz.Dağ.Tic.Aş

İşletme Kayıt No
TR-34-K-000495

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız