Familia Tuvalet Kağıdı 16'Lı #30089333 | CarrefourSA
Marka: FAMILIA

Familia Tuvalet Kağıdı 16'Lı

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
215,95 TL

13,50 TL / Adet

adet
"Familia Tuvalet Kağıdı 16'lı

Yumuşaklığı ve temizlik hissi veren kokusu ile banyolarda yerini alan Familia Tuvalet Kağıdı 16'lı, pratik kullanımı ve hijyenik yapısı ile en çok kullanılan kişisel temizlik araçlarından biri haline geliyor. CarrefourSA Tuvalet Kağıtları reyonundan satışa sunulan ürün, suya değdiğinde çabuk eriyen özelliğinden dolayı çevreye duyarlı olan bir karakter sunuyor. Pratik kullanımı ve hijyenik yapısı ile de dikkatleri üzerine topluyor.
Hijyen önlemlerinin uygulanmasında önemli fonksiyonlara sahip olan kişisel temizlik malzemesi, hastalığa neden olan zararlı organizmaların en çok bulunduğu ortamlarda, etkili temizlik sağlıyor. Ellerin mikroplarla temasını engelleyerek kişisel hijyenin en önemli parçalarından birini oluşturuyor. Aynı zamanda bulaşıcı hastalık riskini de en aza indirmeye yardımcı oluyor ve mikroorganizmaların başka alanlara yayılmasını önlüyor. Tek kullanımlık olması özel bölgelerde sağlıklı ve hijyenik ortamların oluşmasını sağlayarak kendiniz ve aileniz için uygun yaşam kalitesi yaratmanıza olanak veriyor.
Tuvalet sonrası temizliğin tam olarak ve gerektiği gibi yapılmaması, ellerde mikroorganizmaların yaşamasına fırsat veriyor ve bu mikroorganizmalar da bulaşıcı hastalıkların yayılmasına neden oluyor. Kişisel temizlik alışkanlığının kazanılmasında oldukça etkin rol oynayan ürün, sağlıklı yaşamayı tarz haline getirenler tarafından vazgeçilmez oluyor.
Hijyenik yaşam alanları yaratmak için etkin role sahip ürünü sepetinize ekleyerek kolayca satın alabilirsiniz.
Ürün Kodu: 172996
"

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız