İhe Ruşeymi Ekmek #30088104 | CarrefourSA
Marka: IHE

İhe Ruşeymi Ekmek

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
30,00 TL

adet
Sağlıklı ürünleri evlerinize taşımayı ilke edinen İstanbul Halk Ekmek tarafından beğeninize sunulan İHE Ruşeymli Ekmek, lezzeti ve zengin içeriği ile ekmek tercihinde üst sıralarda yer alır. Buğdayın vitamin ve protein deposu olarak tanımlanan ruşeym, ekmeğinize doyumsuz bir lezzet katar. Demir, folik asit, vitamin ve lif değeri yönünden son derece zengin içeriğe sahip olan ruşeymin, sindirimi düzenlemeden kan şekerini dengelemeye kadar sağlığa pek çok katkısı mevcuttur.Sabah kahvaltısından başlayarak her öğünde beğenerek tüketeceğiniz İİHE Ruşeymli Ekmek vücudunuzu kuvvetlendirir ve zindelik sağlar. Lezzetli bir tostu sağlıklı hale dönüştüren, hazırlayacağınız soğuk sandviçleri doyurucu hale getiren ruşeymli ekmeği özellikle çocukların, yaşlıların, zayıf bünyelilerin ve zihinsel yorgunluk yaşayanların tüketmesi tavsiye edilir.Ekmek yeme alışkanlığınızı sıhhatli bir forma sokacak İHE Ruşeymli Ekmek, bilinen faydaları ile beslenme programlarında da tercih edilen ürünler arasındadır. Açlık hissettiğiniz her an, besleyici özellikleri ile ihtiyaç duyduğunuz enerjiyi kazanmanıza yardımcı olacak bu ürün, beslenme alışkanlığınıza hem lezzet hem de zenginlik katar.CarrefourSA normal ekmekler reyonunda yer alan ve size besleyici bir alternatif sunan bu ürünü, hemen sepetinize ekleyebilir ve kolaylıkla satın alabilirsiniz.Ürün Kodu: 317396


İHE Ruşeymi Ekmek
İçindekiler Bilgisi
Özel amaçlı buğday unu, su, %16,5 buğday ruşeymi, gıda amaçlı buğday kepeği, gluten, ekmek mayası, tuz, peyniraltı suyu tozu, üzüm sirkesi, gıda enzimleri (hemiselülaz, lipaz, alfa amilaz, glukoz oksidaz), koruyucu (kalsiyum propiyonat).

Alerjen Bileşenler
Gluten, süt ve süt ürünleri içerir. İz miktarda susam içerebilir.

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin ve kuru yerde muhafaza ediniz.

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
İstanbul Halk Ekmek A.Ş.

İşletme Kayıt No
TR-34-K-000148

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 236
Yağ (g) 1
Doymuş Yağ(g) 0.5
Karbonhidrat (g) 50.2
Şekerler (g) 2.6
Lif(g) 6.5
Protein (g) 9.7
Tuz(g) 1.4
Vitamin A (µg) 12
Vitamin E (mg) 0.2
Tiamın (mg) 0.4
Riboflavin (mg) 0.1
Folik asit (µg) 30.5
Çinko (mg) 0.5
Manganez (mg) 1.5
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız